Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ordu-Perşembe'nin Çerli Köyü'nün sahilinde doğdum. 23 yaşına kadar balıkçılık yapıp liseyi bitirdim. Sonra bilgisayarcı olmaya karar verdim. 10 yıldan fazla bir zamandır da Çerkezköy-Tekirdağ'da yaşamımı idame ettirmeye çalışmaktayım. Herkes, rakı masasında benim; iş ve özel yaşamım da ise benim aksim bir düşünceye sahiplermiş g..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Oyyy oyyy yerim ben seniii...

Hemşehrim, memleketten balıkçı akarabalarla görüştüm. Palamut yokmuş. Biraz istavrit çıkıyormuş, fiyatıda düşükmüş. Umarım ileriki günler ve aylarda yazınızda bahsettiğiniz menüye bolluk içinde kavuşuruz.

08 Eylül 2007 14:15
Bahçeye gel bahçeye, kuru fındık bulursun... Alacaksan al beni, sonra pişman olursun...

Bu yıl, ömrümde ilk kez fındık zamanı güney illerine doğru gidip tatil yaptım. Fındık stresini bu yıl yaşamadım diye sevinirken; bu yazınızı istemeye istemeye okudum. Çünkü ortak bir dil ve tanıdık bir masalın yazıya dökülüşüne tav oldum. Sayenizde bu yılı da boş geçmedim. Elinize, yüreğinize sağlık.

06 Eylül 2007 17:02
Anneme, annelere kutlu olsun bugün...

Annelerimize olan sevgimizi ya da onları tam olarak ifade etmeye, dünyanın tüm kelimeleri bir araya gelip, cümleler kursalar, yeter mi? Ama bizler naçizane yazılarımızla içimizdeki sevgileri açığa vurmaya çalışıyoruz ve bunları okurken birbirimizin içindekileri aynen hissedebiliyoruz. Ben de bu yazını okurken kendi annemin sıcaklığını içimde hissetim. Annenin ellerinden öperim. Ellerine sağlık.

25 Mayıs 2007 19:30
 
Toplam blog
: 23
: 910
Kayıt tarihi
: 27.10.06