Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Karagül'den final haberi var!

Karagül'den final haberi var!
 

Fox Tv'nin 4 sezondur devam eden dizisi "Karagül" nihayet bu sezon sonunda final yapıyor ve sona eriyor.

Uçankuş TV’deki 'İki Kadın Arasında' programının haberine göre Murat Saraçoğlu'nun yönettiği sevilen dizi, sezon sonunda 125. bölümde ekrana veda edecekmiş.

Biliyorum, bu haber Karagül dizisi sevenlerine üzecektir. Oynadığı sezon boyunca Cuma gecelerinde Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolü oynadıkları "Medcezir" dizisiyle rakip oldular. Kimi zaman Medcezir, kimi zaman da Karagül gecenin birincisi oluyordu. Son aylar da da, Kiralık Aşk dizisi ile çekişiyorlardı. Son bölümlerde de Karagül reyting kaybetmeye başlamıştı.

Çekimleri Gaziantep'te yapılan dizinin ilk üç sezonda Yavuz Bingöl ve Özcan Deniz'in rol aldığı dizinin geçtiğimiz hafta 114. bölümü ekranlarımıza gelmişti.

Ece Uslu İsyan Etmiş:

Dizi Film.com'da geçen habere göre, Ece Uslu'nun Gaziantep'teki daimi mekan olan konak çekiminden paylaştığı fotoğrafın altına; "Bir eğleniyoruz, bir eğleniyoruz. Aman da aman bitmeyen Karagül dizisi" yazması dikkat çekti. Bu durum, dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu’ndan ayrılıp boom operatörü Ejder Özgür’le beraber olmaya başlayan Ece Uslu'nun diziden çok sıkıldığı şeklinde yorumlanmıştır.

Her sevilen dizinin bir sonu olacaktır. 4 sezondur devam eden Karagül'ün de demek ki final zamanı gelmiş. Ben hiç bir bölümünü seyretmedim. Baştan takip edemediğim bir diziydi. Sonraları da seyretmek nasip olmadı. Sevilen bir dizi olduğunu her hafta yazmış olduğum "Geçen Haftanın (21 - 27 Mart 2016) en çok izlenen diziler" Blog yazılarımdan takip ediyor, görüyordum.

Ne diyelim hakkında hayırlı ve güzel bir finali olsun.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..