Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '07

 
Kategori
Haber
 

Karanlığa çığlık...

Karanlığa çığlık...
 

Halkımız tek bir yürek olup atmaya başladı. Kanlı örgütün son eylemi bardağı taşırdı ve taşan duygular dün gece saat 21:00 sularında sel olup aktı.

Dün akşam saatlerinde yazdığım blogda belirttiğim ve herkesi desteğe çağırdığım bir dakika karanlık eylemi, uygulandığı ilk gece büyük ses getirdi. Halk eylemi 1 dakika ile sınırlamadı ve sürekli barış için gerekirse sürekli karanlık deyip eylemini 21:00 ile 23:30 arasında sürdürdü.

Evlerinde eyleme katılan vatandaşlar, ışıklarını kapayıp açarak, adeta yüreklerinde yanan odu dışarıya vururcasına kıvılcımlar olup karanlığı deldiler. Onlara eşlik eden ve trafikte olan vatandaşlarımızda kornalar ve sloganlarla bu kıyıma "yeter" dediler.

Bu coşkunun artarak sürmesi, sesimizi duyurmak istediğimiz kesimlere ulaşmamız için gerekli. Artık balık hafızalı bir toplum olmayalım. Kara günler, insanların çevresini net bir şekilde yorumlayabildiği günlerdir. Sağımızı solumuzu iyi analiz edelim. Bu günler bize bir ders olsun. Geleceğimizi kuracağımız şu günlerde dostumuz-düşmanımız belli olmaya başladı. Geçmişte Türkiye'ye uygulanan birçok haksızlık unutuldu ama artık unutmayalım ve zamanı geldiğinde hesabını soralım.

 
Toplam blog
: 117
: 1067
Kayıt tarihi
: 26.09.07
 
 

1980 yılında Mersin'de doğdum, bütün eğitim öğrenimimi Mersin'de tamamladım. Yetmedi, işimi de Mersi..