Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretiminde bitirdi. İlköğretimin ardından 2 yıl örgün öğretimine ara verdi. 2006 yılında Eskil 75. Yıl Lisesi’ne başladı ve 2010 yılında liseden mezun oldu. Şu an Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ikinci sın..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Blogda çok okunma taktikleri!

Yaratıcı yazı diye buna derim ben sizi daha önce okumamıştım ama artık takip etmeye çalışacağım inşallah tabii ücreti sonra görüşürüz ayrıca :)

01 Mart 2014 18:12
Tanrı'nın Unutulan Çocukları - Craig Silvey

Kardeş yazarın ilk kitabı değil ikinci kitabı ve kitap hakkında senin kadar coşkulu konuşamayacağım. Bilmiyorum ama kitap bana biraz yavan geldi henüz daha bitmedi son 100 sayfası kaldı ama o kadar beğenmedim. Dan Brown Cehennem, Ahmet Altan Son Oyun romanları bu kitabı rahat 2, 3 katlar. Ama şunu söylemekten geçemeyeceğim lise çağında böyle kitap okuyup bunu bloglarda yorumlaman beni bir Türk olarak mutlu etti. Senin yaşlarındaki insanların bir çoğu şu an senin yaptığın işle uzaktan yakından ilgilenmiyor ama sen kitap okuyorsun, bundan zevk alıyorsun ve başkaları da okusun zevk alsın diye bloger yazıyorsun, bu harika. Üslubunda çok güzel ben senin yaşlarında yazarken üslubum çok zayıftı, sonradan yavaş yavaş gelişti. Sen o yaşta bu üslubla yazıyorsan ilerisi için çok büyük umut vadediyorsun demektir. Başarılar.

23 Kasım 2013 13:44
Lazlar Kürt'ün deniz görmüşüdür diyorlar. Benziyor muyuz?

Usta son dönemlerde okuduğum en güzel ve en anlamlı yazıydı. Yüreğine, eline, diline sağlık. Teşekkür ettim yazım içintüm Vatan Sevgisini yüreğinde taşıyanlar adına..

09 Nisan 2013 20:33
 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 
 
 

 
Sayfama Hoşgeldiniz... Keyifli Okumalar..