Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '12

 
Kategori
Astroloji
 

Karanlıkla aydınlık arasında duran "Akrep"

Karanlıkla aydınlık arasında duran "Akrep"
 

Kabalistik olarak Akrep burcuna girmiş bulunuyoruz hepimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Öncelikle konuma geçmeden evvel şunu belirtmek isterim ki, astroloji yarın ne olacağını değil kim olduğumuzu, ne tür karakteristik özelliklerle geldiğimizi ve neyi değiştirmemiz gerektiğini söyleyen bir araçtır.

Kabalaya göre burcunuz ne olursa olsun hatta isterseniz astrolojiye ve burçlara inanmayın ama evrenin spiritüel bir hava durumu vardır ve herkes bundan etkilenir.

Akrep ayı, senenin en zorlayıcı aylarından biridir. Fakat bunu şöyle yorumlamayı tercih ediyor kabalistler, bu ay evrende evet zor hava şartları var ama alacağınız önlemlere göre sert mi geçecek yumuşak mı size bağlı olacak. Yani evrende güçlü bir enerji var kullanırsan yararına kullanmazsan zoruna gitmesin,  kontrolsüz güç güç değildir diyor :)

Akrepler genelde hep kötü huylarıyla bilinirler peki nedir bunlar. Kinci, kıskanç, kontrolcü bla bla bla ve bu böyle uzar gider.

Ama ben bunları değil de, bu ay ki enerjiyi düzgün kullanırsak bize nasıl yararlı olurdan bahsetmek istiyorum.

Akrep burcuna bir iş verdiğiniz taktirde mutlaka iş bitirici bir yönü vardır, sizde bu ay ertelediğiniz korktuğunuz yüzleşmek istemediğiniz ne varsa eğer üstünde durursanız bitirme gücünüzü size Akrep enerjisi veriyor ve tabi akreplerin kuvvetli hislerini de bonusumuz olarak sayarsak kimse tutamaz bizi.

Fakat yine kabalistlerin dediği gibi kaçtığımız bir durum karşımıza çıktığı zaman yüzleşmekten korkarsak bu ay bizim için maalesef acı olacak.

Bu ay hata yapacağız belki yüzümüze gözümüze bulaştıracağız, bu durumlarda kendinize de merhametli olun hata yaptığınızı kabul edin, şimdi yaptım ama bir sonrakinde daha kolay atlatacağım deyin. Göreceksiniz ki bunları yaptıkça evrende size bonuslarını yağdırmaya başlayacak :)

Hepimizin bildiği gibi, ne kadar büyük KARANLIK o kadar büyük IŞIK demek.

La petite olarak amacım, ruhsal enerjimize göre stilimizi belirlemek için yararlı bilgileri size sunmak, o yüzden her çalışmamın bir hikayesi var.

Bu kombin çalışmamın da  başlığı "Karanlıkla aydınlık arasında duran AKREP"

Seksi, tutkulu, çekici, azimli, kararlı ve meydan okuyan havasını, cazibesini enerjisiyle gösteren Akrep kadını "Erişilmezim" değil , "Aldırmazım" demek ister aslında.

Akrep mesajını sessizce verir ama ANLAYANA !

 
Toplam blog
: 48
: 574
Kayıt tarihi
: 07.09.12
 
 

Kişi iç farkındalığını tam olarak keşfetmelidir ki, ruhunu yansıtan renklere ve stile sahip olabi..