Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '18

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Kararlarımız ve Adımlarımız

Güçlü adımlar mı atmak istiyorsun, o zaman kararlı olmalısın !
Kararın iyi ya da kötü bunu irdelemiyoruz şu an, elbetteki bu zor kararı vermek için gecelerce uykusuz kalmış, duygularınla savaşmış ,mantığın arasında kalmış sancı çekmişsindir. Bu kadar zor bir evreden çıkan karar senin için doğru olandır bence çünkü sen isteklerin için adeta kampa girdin bu bir çabadır. Ve emin ol sen verdiğin bu karara sadık kalırsan sonunda ödül senin.

Ödül ne mi? Zorluklarla baş etme direncin. Bundan daha güzel bir ödül olabilir mi?

Detox kampına girmek gibi , ayrılmaktan başka çare görmediğin, çıkmaz sokakta hissettiğin ve çok sevdiğin sevgiliyi aramamak gibi , güzellik yarışması kampı gibi , ramazanda oruç tutmak gibi, çok az bildiğin bir lisanı öğrenmek için o ülkeye gidip kimseyi tanımadan etmeden çalışmaya başlamak gibi, 15 gün ver sadece kendine...verdiğin karara sadık kaldığın her gün geriye doğru say...Bittiğinde güçleneceksin ! Birde o zaman konuşalım ?  
Hiç bir şeyin aslında o kadarda zor olmadığını, bir şekilde başarabileceğini göreceksin.

Neler hissettiğini, girdiğin krizleri yaz, yaz ki sonra evrelerini tarta bilesin.
İnan bana beyninde yeni şeyler öğrenebilmek için kıvrımlar açıldığını göreceksin, hafifleyeceksin. Uçabileceğine inancın gelecek, fikirlerinle... Bir insanın kendine inanabilmesi ve başarması kadar harikulade bir şey olabilir mi? Bazı şeyleri sadece bizim başarmamız gerekiyor... Bir sıfır öne geçme zamanı!

 
Toplam blog
: 9
: 111
Kayıt tarihi
: 17.12.16
 
 

Sıradışı düşünceler.. Bazen korkak ,çekimser uygulamalar bazen cesur.. Bir arayış, bir macera Ken..