Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Karayolları 13. Bölge Müdürü Bucak ilçesine teknik inceleme ziyaretinde bulundu

Karayolları 13. Bölge Müdürü Bucak ilçesine teknik inceleme ziyaretinde bulundu
 

Karayolları 13. Bölge Müdürü Karademir ve ekibi


Karayolları 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Bucak ilçesine teknik inceleme ziyaretinde bulundu. Müdür Karademir ve beraberindeki teknik ekip, ilçedeki yol sistemini inceleyerek ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.

İlçe karayollarıyla ilgili sorunları yerinde inceleyerek masaya yatıran Karayolları 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Hidayetoğlu ve teknik ekibine, AKP Burdur Milletvekili Dr. Hasan Hami Yıldırım, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ve AKP ilçe Başkanı Süleyman Mutlu eşlik etti.

Müdür Karademir ve teknik ekibe sorunlar hakkında yaptığı açıklamada Başkan Ayaz, “ilçemiz Antalya-Burdur karayolu üzerinde, kurumunuzca sıcak asfalt kaplaması yapılmasına devam edilmektedir. İlçemiz hızla gelişmekte olup ve OSB alanı yapılmıştır. Bu bölgede 60 ile 70 arası fabrika mevcuttur. Antalya-Burdur karayolunda bazı zamanlar işçiler yaya olarak yürümekte ve kazalara sebebiyet vermektedir. İlçemiz imar planı Susuz köyüne kadar yapılmıştır. Bu kısma kadar yolun sağ ve solunun bordür, parke, kaldırım ve orta refüjünün yapılarak ilçemiz sınırlarının sıcak asfalt kaplanmasına ihtiyaç vardır.” Dedi.     

Başkan Ayaz konuşmasına devamla, “ayrıca İlçemizin girişi olan Kahveler kavşağından başlayan Kocaaliler Karayolu şehir merkezimizin içerisinden geçmektedir. Ramazan Selen Bulvarı üzerinde Belediyemiz ve Müdürlüğünüz imkânları ile yol genişletilmiştir. Bulvar üzerinde Hükümetimiz tarafından yapılmış olan Yeni Adliye Sarayı Binası, Yeni Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulu ile Şehir içi dolmuşların hareket yeri bulunmaktadır. Ramazan Selen Bulvarından ( İmam Hatip Lisesi) Çamlık yol ayrımına kadar karayollarındaki 40 metrelik olan yolun açılarak çift yol ( duble yol ) yapılması ve bununla birlikte İlçemiz üçgen kavşağından Çamlık yol ayırımına kadar bölünerek refüj, kaldırım çalışmasının yapılmasına ihtiyaç vardır.” Diye açıklamada bulundu. Başkan Ayaz, “aynı şekilde kahveler kavşağından Ramazan Selen Bulvarının sonundaki İlçemiz şehir içi dolmuşlarının bulunduğu kısma kadar sıcak asfalt kaplamının yapılması gerekmektedir. Bu sorunlarımızın acilen çözülmesi gerekmektedir” dedi.

Karayolları 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Hidayetoğlu ve teknik ekibi, Burdur Milletvekili Dr. Hasan Hami Yıldırım, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ve Ak Parti ilçe Başkanı Süleyman Mutlu oluşan heyet Ramazan Selen Bulvarında, Çamlık yol ayrımında, Kahveler kavşağında ve sanayi kavşağında inceleme yaptı.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..