Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '09

 
Kategori
Güncel
 

Karbonmonoksit gibi zehirli bir açıklama

Karbonmonoksit gibi zehirli bir açıklama
 

HAYDİ HERKES TEPKİYE !


Dün gece FOX ekranlarında izledim. Haber sunucusu da neredeyse ağlamaklı bir yüzle haberi verdi... Ankara da doğal gazdan zehirlenen 7 genç için Doğal gazın başındaki o adam, hiç utanmadan, sıkılmadan, acılara katmerlerce yeni yangınlar eklediğini bilerek şu sözleri söyledi:

- Eve girildiğinde çok uygunsuz bir manzara ile karşılaşılmış. Gençlerden biri yarı beline kadar çıplakmış!!

Evet bu kadar işte. Kendi ihmallerinden kaynaklanan bu acı ölüm olayını, gençlerden birinin çıplaklığı ile, aklınıza gelebilecek her şeye göndermeler yaparak kamufle etmeye çalışan bir kafa!

Bir ortaçağ kafası. Sözleri bittikten sonra sanki pazardaki elma fiyatından söz etmiş gibi ilgisiz, hadi Cuma'ya gideceğiz, diyor. Öyle kurnaz ki dindarlığını da o anda bir kanıt gibi kullanarak, o gencecik ölü bedenlere suçlar yükleyip bu olaydan sıyrılmak istiyor...

Şimdi soruyorum; Filistin'deki katliamı burada neredeyse şeriat ayaklanması görüntüleriyle protesto edenler, bu katliamın ilk ateşleyicisinin katil Hamas olduğunu görmezden gelenler!

O eve doğal gaz sızıntısı ihbarını alıp geldiği halde, yetkimiz yok diyerek diğer kapıları çalmayanlara, kırmayanlara, bu doğal gaz katliamcılarına söyleyecek sözünüz yok mu?

Yoksa müdürün konuşmasını bitirip Cuma ya gideceğiz demesi yetti mi size, o gencecik insanları neredeyse suçlu saymanız için?

Şimdi bu yazıyı okuyan herkes kendince bir şeyler yapsın. Başbakanlığa faks çekilsin, mail atılsın. Kendi ihmallerini kurbanlara suç bindirerek örtbas etmek isteyen gerçek suçlular bu toplumda kimsenin yüzüne bakamayacak hale gelsin. Tepkiniz ne kadar ısrarlı olursa o kadar büyük olacaktır. Bu ülkeyi bu din simsarlarına, bu ölü et sansarlarına bırakmayalım. Bu kadar acı bir olayı ahlaksızlık gibi göstermek isteyen bu kafalarla, değil AB ye, kültürün, bilimin, çağdaşlığın ABC sine bile varamayız. Tepkiniz karanlıkların üzerine tutacağınız bir ışık, ve o ışığı yaratan alev olmalıdır.

 
Toplam blog
: 94
: 608
Kayıt tarihi
: 04.10.06
 
 

1950'lerden sonra doğan her dünya insanı gibi, ardında pek çok takıntıyla gelen geçmiş zamanı, bilim..