Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '10

 
Kategori
Aile
 

Kardeşim anne olacak :)

Kardeşim anne olacak :)
 

alıntı : hadi isim bulalım


..17 yıl aradan sonra, her ne kadar "aaa, asla istemem" desemde evimize 2007 nisan ayında geldi tatlı kardeşim.. Uzun zamandan sonra evimizde bıcır bıcır bi ufak insan dolaşır oldu.. Bizim küçük bey ilerde hatırlamayacak olsa da birçok şeye tanık oldu.. Ablasının düğününü gördü.. Şimdi de dayı olucak, daha 4 yaşında ..

2008 temmuz ayında evlenen canım kardeşimin de Rabbim nasip ederse 2 ay sonra bi kızı olacak.. Hepimizde farklı, tarifsiz bir heycan ve mutluluk var. Kardeşim evlendiği gün ilk ayrılığı yaşamıştık. Şimdi bebişimizin gelişiyle yine ilkleri yaşayacağız..

Zor ve çok nazlı bi hamilelik geçiriyo kardeşim, her defasında lütfen bu kadar nazlanma ve tadını çıkar diyorum ona.. 9 ay sonra bulamayacaksın bu anları.. Bebeğinle en yakın olduğun zamanlar diyorum ona ama anlayana.. Bütün hormonlar alt üst tabii, kendince haklı oda..

Bizim ufaklık çok kıskanıcak kızımızı, ama eminim ki bi okadar da sevicek. 4 yaşında dayı olmak ona ayrı bi hava vericek.. Şimdi ablasının karnından bebiş diye sezdiği yiğenini koruyup kollayacak..

En son kontrolümüzde bizim küçük hanım daha 600 gr kadardı. Doktor amcasının demesine çok güzel bi kız olucak. Eee annesi gibi, canım kardeşim gibi..

Biz sabırsızlıkla bekliyoruz kızımızı, Rabbim hayırlısıyla dünya ya gelmesini nasip etsin inşallah.

Yalnız bir sorunumuz var, bebişimize isim bulamadık. Belki bize yardımcı olabilir MB yazarı arkadaşlar.. Fikir ve önerilerinizi bekliyoruz..

Sevgiyle..

 
Toplam blog
: 23
: 893
Kayıt tarihi
: 21.04.10
 
 

24/06/1986 '  doğumluyum.özel sağlık sektöründe çalışan, evliliğe alışma kısmını tamamlamadan ann..