Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '11

 
Kategori
Siyaset
 

Kargaların kahkahaları.....

Kargaların kahkahaları.....
 

Bizim kargalar da gülmekten bir hoş oldular...


Hep yazmışımdır. Memleket gündemine yetişmekte zorlanıyoruz. YGS kargaşası bitmeden , YSK kargaşası ortalığı toz dumana kattı. Yine malum çevrelerin de desteği ile yüzleri gözleri kapalı, ellerinde molotof kokteylleri sokağa dökülen insanlar, o kargaşada canını kurtarmaya çabalıyan vatandaşlar, etrafı savaş alanına döndüren saldırılar. Beri yanda malum partinin milletvekilinin o kargaşada basına yaptığı açıklamalar.. Özerklik söylemlerini üstüne basa basa tekrarlaması..... 

Artık sebep aramıyoruz bu tür açıklamalar için. Çünkü biliyoruz ki adamlar ''ot '' deseniz sokağa dökülüp, ortalığı yangın yerine çeviriyorlar. Artık biliyoruz ki bu tür eylemleri ülkeyi bölmek, parçalamak adına yapıyorlar. Tansiyonu düşürmemeye gayret ediyorlar. 

İktidarın bazı kurumların başına getirdiği, işinin ehli olmadığı yaptıkları icraatlerle anlaşılan kişiler de bu yangınlara körükle gidiyorlar. 

YGS de ki skandal daha küllenmeden ortaya çıkan YSK skandalı bu günkü görüntülere neden oldu . 

Veto edilen adayların içinde bu gün millletvekili sıfatını taşıyan insanlar haklı olarak şunu söylüyorlar: 

''Madem biz yasaklı isek neden seçimlerde bize vize verdiniz, milletvekili seçildik?'' 

Valla yerden göğe kadar haklılar. 

Sen ülkenin kaderini belirleyecek yasaları bilmiyorsan, işini ehli ile yapacak adamlara devret görevi. O makamı kirletme. İşini ehli ile yapan adamlar ne oldu bu memlekette? 

Onlar vatan haini oldular. Malum yerdeler. 

YSK bu tepkiler üzerine hık -mık etmeye başladı. Herhalde yarın itibariyle yeni bir tornistan modelini oluştururlar. Tükürdüklerini yalarlar. Onlar yalamakla meşgulken bizim KARGALAR yine, yeniden kahkahalarla gülerlerler...  

 
Toplam blog
: 81
: 646
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

1948 doğumluyum. Emekli öğretmenim. Halen bir rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum...