Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '14

 
Kategori
Deniz Mahsulleri
Okunma Sayısı
395
 

Karides Yemek yarifleri

Karides Yemek yarifleri
 

karides


MALZEMELER;
250 gram karides
3-4 yemek kaşığı kadar tereyağı
3 diş sarımsak
toz kırmızı biber,
yarım çay kaşığı tuz yeterli.

Karides Tava Hazırlanışı

Karidesimiz dondurulmui ise ilk olarak kardieslerin buzunu çözmemiz gerekecek. Ama Karidesimiz taze olursa lezzeti elbette ki daha güzel olacaktır.
Bir tavaya tereyağını koyup orta ateşte eritelim. Karidesleri tavaya ekleyip 3-4 dakika kavuralım. Sarımsakları soyup ince ince doğrayalım, tavaya atalım. Kırmızı biber  ile tuzu da  ekleyip 6-7 dakika kadar  daha kavuralım.
Ocağı söndürüp. Servis tabağında sıcak olarak servis edebiliriz. AFİYETLER OLSUN.

http://www.lezzetlisirlar.com/karides-yemek-tarifleri-karides-tava-tarifi.html

 

 

Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

 
Tıklayın, siz de blog yazarı olun! Aklınızdan geçenleri paylaşın!
Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!
Toplam blog
: 471
Toplam yorum
: 15
Toplam mesaj
: 0
Ort. okunma sayısı
: 1511
Kayıt tarihi
: 17.02.14
 
 

34 yaşında, 1 kız, 1 erkek olmak üzere 2 çocuk annesiyim. Ev hanımı olduğumdan yemekler ile aram ..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster