Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Karın germe ameliyatı

Karın germe ameliyatı
 

Karın Germe Ameliyatı


Karın germe ameliyatı günümzde sıklıkla yapılan estetik ameliyatlardan bir tanesi. Bunun nedeni karında bazı nedenlerden dolayı yaşana sarkmalardır. Bu sarkmalar için birçok farklı yöntem ile, sorun giderilebilir. 

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır

Karın germe ameliyatları genelde liposuction ameliyatları ile birlikte yapılır. Ameliyat süresi 2-3 saat arasında değişir. Ameliyat sonrasında bir miktar yağ dışarıya alınır. Alınan bu yağlardan dolayı oluşan fazla deri ise, kesilerek birleştirmek suretiyle dikilir. Bu işleme karın germe estetiği denir. 

Ameliyat iz bırakmadan olması pek mümkün olmaz. Ama iyi bir ameliyat sonrası çalışma ile iz den de rahatlıkla kurtulunabilir. Ameliyat estetik ve plastik cerrahi uzmanları yapar. Ameliyat tam teşekküllü bir hastane de yapılması gerekir. Ameliyat sonrasında bir gün süre ile hastanede kalınması gerekir. 

Ameliyat sonrasında karından olan bu gerğinlikler eğer tekrar gebe kalma veya aşırı kilo alıp verme devam eder ise, tekrar olabilir. Ameliyatı bu işten uzman ve pratik sahibi estetik cerrahi uzmanları tarafından gerçekleştirilmesi, size büyük avantajlar sağlar. 

Karın germe ameliyatından yaş sınırı 

Karın germe ameliyatı yaş sınırı 18 dir. Ama bu istisnai durumlarda anne ve babanın onayı ile daha küçük yaşlarda da yapılabilir. Bazı durumlarda erkek yaşlarda karın bölgesinde yağlanma aşırıya kaçabilir. Bu durumda 18 yaşın dolması beklenmez. 

Karın Germe Ameliyatı neden yapılır

Karın Germe estetiği, gebelik sonrasında yaşanan karın sarkmalarında genellikle yapılır. Bazı bünyelerde hamilelik sonrası karında aşırı bir sarkma meydana gelir. Bir süre sonra bu toparlanmaz ise, ameliyat ile düzeltme sağlanır. 

Ayrıca aşırı kilo alıp vermeyi adet haline getirmiş bir kişinin karın bölgesinde de sarkmalar olabilir. Bu durumda da ameliyat uygulanır. 

Saygılarımla

Op Dr Ali Mezdeği

http://esteport.com/karin-germe-ameliyati.html

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..