Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '11

 
Kategori
Sinema
 

Karışık Aile

Karışık Aile
 

Film: Blended

Tür: Duygusal Komedi

Puan: 10 üzerinden 10

Başarılı bir aşçı gibi her seferinde belirli bir formülü kullanıp her seferinde de işe yaramasını sağlayan bir adam daha var mı diye sorsalar, Adam Sandler derim. Duygusal komedi sektörünü ciddi şekilde elinde tutan bu adam bu alanda çok sağlam yürüyor.

Filmde iki tane parçalanmış ailenin dramı ele alınıyor. Drew Barrymore'un canlandırdığı karakter iki ergen erkek annesini, Sandler ise üç kız babasını anlatıyor. Baba kızlara, anne de erkeklere ergenlikte bir türlü yetememektedir.

Zorla tanıştırılma çabaları sırasında berbat bir yemekte tanışan ikili tesadüf eseri bir Afrika gezisine birlikte çıkarlar ve gezide de aynı odada kalmak zorunda kalırlar. Hem de çocuklarla birlikte!

Buradan sonrası, komik, duygusal, eğlenceli bir tanışma sürecine işaret etmektedir. İşte Sandler filmlerinin başarılı formülasyonu da tam burada devreye girmekte. İzleyenlerin hem gönül telleri titreyecek hem de yüzlerinden gülümseme eksik olmayacaktır.

Çocuklardan uzak tutmak kaydıyla eşiniz veya kız arkadaşınızla büyük keyifle izlenebilecek muhteşem bir film arıyorsanız bu film size göre. Vermek istediği mesajın yoğunluğu dolayısıyla çekim tekniği vs. ıvır zıvırla puan kıracak bir şeyler bulmakta güçlük çektim doğrusu.

Eğer bir film sizi bittikten sonra mutlu ediyorsa, puan kırmanın da anlamlı olduğunu düşünmüyorum.

Şimdiden iyi seyirler.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..