Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '17

 
Kategori
Güncel
 

Karısını Çocuklarını Öldürüp İntihar Edenlerin Hukuki Durumu Nedir?

Hayatta yapılacak hiçbir şeyin olmadığı bir durum hatırlıyor musunuz? İşte bu… Adam karısını çocuklarını öldürmüş sonra da silahı alnına dayayıp tetiğe basmış… Ne yapabilirsiniz? Hiçbir şey…

Madem hiçbir şey yapamıyorsak polis de gelmesin oraya, gazeteye haber de olmasın… Adam eylemini rahat rahat yapsın, hatta yardımcı olalım!

Hukukta bir ceza yok kime ceza vereceksin adam ölmüş gitmiş… Vicdanen desen insanların olaya bakışı belli; “Zavallı adam kim bilir ne derdi vardı!” Cinnet geçirmiş aklı başında değil ne yapsın!

Ben bu cinnet olaylarıyla ilgili devletin bir tedbiri olduğunu duymadım… Oysa devletin sosyal yapıyı tedavi eden birimleri olacak. Bir kişi üç çocuğuyla karısını öldürüyorsa aile bakanlığı boşuna var.

Dört kişi ölmüş hukuk kitabında bunlarla ilgili tek satır yok. İlkokul çocuklarının sosyal bilgiler kitabında da yok. Çünkü biz medeni bir ülke değiliz.

Adamın çocuklarını ve karısını öldürdükten sonra canına kıyıyor olması suçunu ortadan kaldırıyor. Cinnet geçirmiş. Ne demek? Delirmiş. Tımarhanedekiler neden öldürmüyor?

Bu kişiler aynı zamanda psikopat bir karaktere sahipler çünkü. Ve toplumda psikopat kişilikler takip edilecek.

Böyle şey olur mu ya! Kadını çocuğu öldür sonra canına kıy! Psikopat olmasa kendi canına kıyar el kadar çocuklara dokunmaz. Kerim Korkut Türkiye’sinde böyle olaylar asla olamaz!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..