Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Karma-karışık

Karma-karışık
 

ufuklara devam.


Karma bir etme bulma dünyası mıdır? İyilik yap iyilik bul gibi yani.. Peki özel hayatlarında başarıyı yakalayamayanlar içinde böyle midir, sevgilisinden sevmediği veya olmayacağını düşündüğü; için ayrılıp onu üzme başarısını gösterdikten sonra terk edilen sevgili ah etme hakkına sahip midir?

Ben işi artık buna yormaya başladım çünkü ilişkilerinden memnun olmayıp ayrılanlar, terketmek zorunda olanlar sonradan pişman olsalarda çoktan iş işten geçtiği için dönemezler ve terk ettikleri kişiler tarafından lanetlenirler galiba.

Sizi bilmem benim çevremde işler böyle gelişiyo, çok güzel ilişkiler örnek ilişkiler yaşandı ama bi taraf karşı tarafın gözündeki çapaktan dolayı bitirdi, her sevgilidede çapak bulamaya devam etti ve bi baktı yaş 30'a dayanıyo millet çocuğunun resimlerini sergiliyo ve bi panik:))

Bahane bulmaktan zamanı kaçırmışız, dahada önemlisi onca yitip giden güzel insanlar, kıymeti bilinmeyenler.. Sonra yolda görüncede hatun güzeldir fakat o adamıda nerden bulmuş dünya adaletsizmi ne söylemleri.. İşte bizim yüzümüzden, kıymet bilmezsen böyle olur bu işler.

Hayatımızdaki insanların kıymetini bilmek gibisi yok, aile zaten ilk sırada tabikide özel hayatlarda sana bütün sevgisini vermiş insanlara kayıtsız kalmak ve ondan kurtulmaya çalışmak hata zincirinin başlangıcı sanırım.. Arkandan ağlayan, bir gülüşümüziçin pınarlarını kurutanlar: zamanı geldiğinde işler tersine dönüyo merak etmeyin, yeterince örneğini gördüm..

 
Toplam blog
: 18
: 550
Kayıt tarihi
: 18.11.08
 
 

1980 doğumluyum. 2002' de Kocaeli Üni. denizcilik dölümünden mezun oldum ancak şimdi havacılık sektö..