Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '16

 
Kategori
Dekorasyon
 

Karo Halı - Ofis Halısı

Karo Halı - Ofis Halısı
 

Karo halı ifadesi yoğun yaya trafiğine karşı dayanıklı, 50x50 veya 61x61 ölçülerinde, polyamid iplik kullanılarak üretilmiş, markalara göre değişiklik gösteren özel taban yapısı ile ticari tip halıları ifade etmek için kullanılır.

duvardan-duvara-hali-modelleri

Kullanım Alanları

Karo halı, özellikle akustik olması nedeniyle ofisler, idari alanlar, toplantı ve konferans salonlarında sıkça kullanılmaktadır. Son yıllarda gelişen teknolojiyle birlikte halıların antibakteriyel ve anti alerjik olması sağlandığı için hastanelerde bekleme alanlarında dahi karo halı tercih edilir oldu.

karo-hali-modelleri

Avantajları

Konseptinize uygun sınırsız renk, desen ve doku alternatifiyle düşlediğiniz iç mekanları yaratmanız da tamamlayıcı bir unsur olur.

Yumuşak bir dokusu olması nedeniyle hem bedensel hem de ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.

Antistatik yapıdadır.

Uygulanması ve tadilat gerektiren durumlarda kolayca çıkarılıp, tadilat sonrası tekrar yerine hiç bir yapıştırıcı gerektirmeden yapıştırılması. Kısacası pratik ve modüler oluşu.

Polyamid iplikli halıların alev almazlığı, hav bırakmaması, mikroorganizmaları barındırmaması, ortamdaki uçucu-gözle görünmeyen tozları ipliklerinin arasına hapsetmesi ve temizlikle bunlardan kurtulunmasına imkan vermesi gibi avantajlar insan sağlığı üzerinde olumlu etki yarattığının göstergesidir.

Karo halı Isı yalıtımı sağlayarak,  ısınma maliyetlerinde %5'e varan tasarruf sağlaması.

Ses yalıtımı ve izolasyonu sağlar.

Geri dönüşümlüdür.

Yürüme konforu sağlar.

Tasarım özgürlüğü sunar.

Farklı ürünlerle aynı mekan içerisinde kullanılabilir.

Farkı renk ve desen kombinasyonlarına uygundur.

Unutulmamalıdır ki, bu avantajları yalnızca kaliteli ve bu kalitesini elde ettiği sertifika ve test raporlarıyla ispatlayan markaların ürünleri sunmaktadır.

 
Toplam blog
: 10
: 605
Kayıt tarihi
: 17.05.16
 
 

Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunuyum. İç mekan dekorasyon tasarımlarımı Milliyet ga..