Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Berrak Özkan Berrocks

http://blog.milliyet.com.tr/berrocks

15 Nisan '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Karşı cinsi etkileme sanatı

Karşı cinsi etkileme sanatı
 

Etkileme sanatında ne zaman atak olup, ne zaman pasif duracağını bilmek önemlidir.


Selam Okuyucu,

Gördün, tanıdın, hoşladın ve aşık oldun. Eyvah!  Konuşması, mimikleri, imajı, karizması, ses tonu, bakışı vs. aklından çıkmaz oldu değil mi?  Hemen karşı atağa geçmelisin o halde.  Gün etkileme günüdür!  Haydi bakalım. Ben yemedim, içmedim senin için gereken araştırmayı internette yaptım. Rica ederim! Ama şimdiden söylüyorum bak, maddeler çok aşık olan ve aşık olduğu kişiye fena kafayı takmışlar tarafından biraz fazla uygulandığında, durum bildiğin korku filmine dönüşebilir. Mesela maddeler ile söylenenler ve yapılmaması gerekenler olarak, şöyle anlatayım durumu ;

“Doğal ol.” Havalanma, abartma, neysen o ol. 

Uyarı : Aman dikkat doğal olayım derken, masada burun hınkırma, epilasyon randevularını aksatma, kendine ait tüm defoları karşı tarafa anlatma.  Olabilecek şansını sabote etme.  İnsan tüm o detayları yeri geliyor kendi bile bilmek istemiyor yani, karşındaki çekmek zorunda değil.

“İlgili ol.” Ara, sor, çevresinde ol. 

Uyarı : Facebooktan arkadaş ol, twitterda takip et, ama instagramda sürekli napıyomuş bakarsan, snapchatten, google +’dan bile ekleyip sürekli takip edersen, whatsapp kullanma sebebin, onun son görülmesini kontrol etmek olursa, sürekli arar, sürekli yazar, mail gönderir, ofisine gider, bulunduğu ortamı çiçek bahçesine çevirirsen, onun gözünde takıntılı bir sapık görünümünde olursun. Tamam ilgili ol elbette ama, gerilim filmi karakteri gibi sürekli etrafında olmanın da lüzumu yok hani.

“Kararlı ol.” Onunla beraberken aşayamacağın herhangi bir güçlük olmadığını göster.

Uyarı : Kararlı olmak, karşı tarafı korkutmamalı. Ona “Seni seviyorsam sende beni seveceksin.” Ya da “Evleneceğiz diyorsam, o kır düğünü yapılacak.” Şeklinde imalarda bulunma. Gerek yok yani.

“Hayalci ol.” Onunla birlikte hayaller kur. Yarın ya da gelecek haftasonu ile ilgili planlar yapın mesela.

Uyarı : Gelinliğinin modeli, gelecekteki çocuklarınızın ismi, düğün mekanı, düğününüzde kiminle kimi aynı masaya oturtmayı hayel ettiğini şimdilik karşı taraf bilmesin. O kadar emek verdin sen bu işe, sabret, karşı taraf herşeyin o an aklına geldiğini düşünsün ;)

“Bakımlı ol.”  Saçına, makyajına, giyimine kuşamına önem ver.  Karşı taraf onun için hazırlandığını hissetsin.
Uyarı : İlk maddede söylediğim doğal ol maddesini yanlış anlayanlar, bu maddede coşabilir. Makyaj mı yaptı sen sorusuna evet diye cevap ver mesela.  Kimse yeşil ya da mavi göz kapağı ve lacivert kirpiklerle doğmadı, doğamaz.

“Dürüst ol.”  Ona yalan söyleme, aşıksan aşık olduğunu, hoşlanıyorsan hoşlandığını belli et.  Ne eksik, ne fazla.

Uyarı : “Seninle evlendikten sonra Ahmet’lerle görüşmeyeceksin, o gömleği de bir daha giymeyi unut, tüm haftasonu hep birlikte olacağız, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyecek, artık en iyi arkadaşın ben olacağım” şeklinde cümleler kurma.  Dürüstlük bu değil, olmamalı.

Ya da en iyisi boşver herşeyi, maddeleri, planları.  Yüreğinin sesini dinle ve anı yaşa. Kimi siyahtan hoşlanırken kimi beyaza tapar unutma. Hesapsızca ve nedenini bilmeden sevmek en güzeli.  Hepinizin başına gelmesi dileğiyle.

Sevgiyle.

 
Toplam blog
: 36
: 240
Kayıt tarihi
: 08.04.15
 
 

Mucizelere inanan, doğa ve hayvan aşığı, %50 şeytan - %50 melek... www.berrocks.com http:..