Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '14

 
Kategori
Futbol
 

Karşıyaka Giresun’a İlaç Oldu

Karşıyaka Giresun’a İlaç Oldu
 

 

PTT 1. Ligde deplasmanda Giresunspor ile karşılaşan Karşıyaka, mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı. Böylece Giresunspor, sahasındaki ilk galibiyeti Karşıyaka karşısında almış oldu.

Giresunspor’un kendi sahasında hiç galibiyeti olmamasından dolayı bu maça çok önem verdiği her halinden belli oluyordu. Maçın başlamasıyla bu durum daha da belirgin olarak kendini gösterdi. Karadeniz temsilcisi gol bulmak için önde basmaya başladı. Ayrıca sertlikle Karşıyakalı futbolcuları sindirmeye çalıştılar.

Karşıyaka ise maça iyi başlayamadı. Orta alanda çok top kaybı yapan yeşil- kırmızılılar kanatları da neredeyse hiç kullanmadılar. Daha doğrusu topu kanatlara yaymayı da başaramadılar.

Bununla birlikte sahada iki takımın da birbirine üstünlük sağladıklarını söyleyemeyiz. Ancak Giresunspor, İsmail’in sağ çaprazdan güzel vuruşu ile 1-0 öne geçti.

Karşıyaka, ikinci yarıya kadar beraberliği yakalayacak bir reaksiyon gösteremedi. İkinci yarı da ise sahada daha hareketli bir Karşıyaka vardı. Ancak Kaf Kaf, gol için gerekli pozisyonu yakalayamadı. Yeşil- kırmızılılar orta alanda kendine gelseler de topu yine kanatlara yayamadılar.

Bu arada Karşıyaka’nın bir golü de ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Ancak TRT bu pozisyonu uygun açıdan göstermediği için net olarak izleme şansım olmadı. Bu nedenle de kafamda soru işaretleri kaldı.

Yusuf Şimşek ilerleyen dakikalarda Kahe’yi de oyuna alarak çift forvete döndü. Ancak umduğunu bulamadı.

Dakikalar ilerledikçe beraberliği yakalamak isteyen Karşıyaka, defansını da orta sahaya kadar çıkardı. Böyle olunca Giresunspor kontrataklarla şans bulmaya başladı. Nitekim ev sahibi ekip 82.dakikada böyle bir pozisyonda ikinci golünü attı.

Karşıyaka, en net pozisyonunu uzatma dakikalarında Can Erdem ile yakaladı ancak değerlendiremedi.

Karşıyaka böylece beşinci mağlubiyetini aldı. 13 maçta beş galibiyet ve beş mağlubiyet iyi bir istatistik değil. Karşıyaka bu yapısıyla ilk altıyı zorlamaktan öteye gidemeyecek gibi gözüküyor.

Play Off iddiasını sürdürmek isteyen Kaf Kaf’ın haftaya Alanyaspor’u mutlak suretle yenmesi gerekiyor.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..