Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '10

 
Kategori
Haber
 

Kart musibet

Kart musibet
 

Resim: alıntı


Hacı, hoca öğretmen fark etmiyor. Erkek denen bazı musibetler gem vuramadıkları hastalıklı ruhları ile sapıklıklarını ağzı var dili kurbanların üstünde denemekte hiç bir sakınca, beis görmüyorlar. Ve bunlar insanız, üstelik de eğitimciyiz diyerek aramızda, “eğitim kurumlarında”! geziyorlar. Yaşı başı da fark etmiyor. İster altmış beşinde olsun, ister evli, üç çocuklu.

Hatta ve hatta yaşını başını almış altmışbeşliklerin çevre için çok daha fazla zararlı olduğunu, tehlike arz ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz, son zamanlarda sık sık karşımıza çıkan böylesi olaylar sonrasında.

Taciz ya da tecavüz sınır tanımasa da genellikle kendini savunmakta yetersiz çoluk çocuk, engelli ya da engelsiz insanların üzerinde deneniyor.

İşte böylesi bir haber daha!

KONYA’DA özel bir rehabilitasyon merkezinde görevli evli ve 3 çocuk babası İşitme Engelliler Öğretmeni 65 yaşındaki N.S., merkezde eğitim gören işitme engelli 17 yaşındaki A.Ö.'yü hamile bıraktığı iddiasıyla, ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklandı.

Karatay İlçesi'ndeki özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören işitme engelli A.Ö.'nün karnının büyümesi ve ‘regl’ olmaması üzerine ailesi, kızlarını Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan doktor kontrolünde A.Ö.'nün 4 aylık hamile olduğu, ancak, kızlık zarının zarar görmediği tespit edildi. A.Ö.'nün, ailesine öğretmeni N.S.'yi göstermesi üzerine aile, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

http://www.milliyet.com.tr/haber-turu/turkiye/galerihaber/28.03.2010/1214604/default.htm?ver=73

Bu da demek oluyor ki; yeni getirilmeye çalışılan yasa ile çoğu sürücü belgesi bile alamayacak olan, akıl sağlığı bozulmuş ya da sulanmış bu sapıklar, yaşını başını almış dedeler, ehliyetli ya da ehliyetsiz (!) körpecik hayatları kirletmeye, ortalığı ateşe vermeye, yok etmeye devam ediyorlar.

Değerli eğitimcilerimizi muaf tutarak söylüyorum.

Bir de eğitimci olacak bunlar.

Son söz.

Amman dikkat!

Yaşlıdır filan demeyin. Kendinizi ve çevrenizi, akıl sağlığı bozulmuş bu altmışbeşliklerden uzak tutun, koruyun!

Koruyabildiğinizce! …

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..