Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '10

 
Kategori
Futbol
 

Kartala sormuşlar, "Boynun neden eğri?"

Kartala sormuşlar, "Boynun neden eğri?"
 

foto: ajansspor.com


Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde bile daha başarılıydı...

Ziraat Türkiye Kupası D Grubunda Beşiktaş, rakiplerine can simidi olmaya devam ediyor. Beşiktaş oynadığı üç maçta da sıfır çekerek grupta son sıraya demir attı.

Şampiyonlar Ligi'nde grup sonuncusu olarak Avrupa'ya veda eden Beşiktaş, ikinci cephede de teslim olarak tüm umudunu lige bağladı. Geçtiğimiz sezonun lig ve kupa şampiyonu Beşiktaş, (hemen hemen) aynı kadro ve aynı teknik direktörle devam ettiği bu sezon taraftarının yüzünü bir türlü güldüremedi.

Sezona da çok kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, hükmen galip sayıldığı 6. hafta, Ankaraspor maçıyla yükselişe geçmiş ite kaka kazandığı maçlarla 3'er puanlık bir seri tutturmuşsa da, futbol kalitesini gerçek anlamda üst seviyeye taşıyamadığı için bu sanal performansı da fazla sürmemişti.

Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen bir Beşiktaş'ın tüm enerjisi ve motivasyonunu Süper Lig'e harcayarak tek cephede başarılı olması, bu tip futbol konjonktörlerinin en klasik yalanıdır.

Beşiktaşın bu futbolla, bu kadroyla, bu teknik ekiple ve bu heyecanla hiçbir cephede başarıya ulaşması mümkün değildir. Bu zayıf halkalara, kongre hazırlığı içerisinde olan Beşiktaş Yönetimini de dahil etmek mümkündür.

Beşiktaş'ın tüm hatlarıyla silkelenmesi lazımdır. Gerekirse gelecek sezonun hazırlıklarını yapmak üzere.

Tüm Beşiktaş camiasına geçmiş ola.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 290
: 2581
Kayıt tarihi
: 15.06.06
 
 

Kimya Yüksek Mühendisi. Sporsever ve edebiyat aşığı. Periyodik tablo, T cetvel..