Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '09

 
Kategori
Dostluk
 

Kartanem...

Kartanem...
 

SİYAHA anlam katan BEYAZ.....


Biz eskiden’le başlayan tüm cümleler canını yakar insanın fakat bu eskilerin getirdikleri yanında yoldaş olmuşsa, sığınak olmuşsa kaçışlarında huzur bulursun biz eskidenli cümlelerden…

Biz eskiden çocuktuk, masumduk, saftık, insanlar doğruydu belki de bizim baktığımız noktadan öyle görünüyordu, öyle olmasını istiyorduk biz. Biz; ne zaman biz olduk, ne ara kazandık bu kadar paylaşımı, bu sığınaklığı?

Bir kar tanesiydin yanımda, beyaz, güvenli, huzurlu! Bir kar tanesiydin eridiğinde SU’ ya dönüşen. CAN’dın, SU’ ydun. Yaşama tad katan CAN kaynağı, SU kaynağıydın. Böyle böyle yerleştin dost oldun, kardeş oldun, Can oldun….

Biz olduk böyle böyle. Yılların kazandırdığı ve yılların alamayacağı bir yer edindin. Farklı hayatların peşinde, bilinmezliklerde yol almaktayız şimdi, yanımızda kalanlarla yollar açmaktayız karanlıkların inadına.

Işıksızlıkta ışık, umutsuzlukta umut arıyoruz yollarımızda fakat her zorluğu aşmaya çalışırken yanı başımızda bizimle gelen, güç veren dostun varlığını hissederek, biraz daha dik kaldırıyoruz başımızı hayata…

Siyaha anlam katan beyaz; gülümsemen hiç solmasın....

 
Toplam blog
: 127
: 820
Kayıt tarihi
: 22.09.07
 
 

Sıcağıyla bilinen memleketimde bir kış gününde geldim dünyaya. Bütün tezatlıklar hayatımda farklı r..