Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Kaş ekimi nasıl yapılır

Kaş ekimi nasıl yapılır
 

Kaş ekimi birçok kadın için gerekli bir işlem. Kaş ekimi nasıl yapılıyor sorusu aslında normal ekim yöntemleri ile bir farkları yok. Gene uygun bir bölümden sökülen kökler transfer ediliyor.

Kaş ekimi öncesinde hastamızın olmasını istediği kaş boyutları belirleniyor ve ne kadar kök aktarılacağı hesaplanıyor. Hatta bir siyah kalemle kaş belirleniyor. Bu belirleme işlemi hasta ile beraber yapılıyor. Tamamen hastalarımızın istediği kalınlıkta çizimler yapılıyor ve ekim gerçekleşiyor.

Kaş ekimi için genelde ense bölgesi tercih ediliyor. Ense bölgesinden kökler çıkartılıp yönlerine ayrılıyor. Bu yönlerine ayırma işlemi saç ekiminden daha titiz yapılması gerekiyor. Kaşlar da ki kıl kökleri sayısı çok az, bu yüzden yapılacak en küçük hatanın fark edilme oranı daha yüksek. Yönlerine ayrılan kökler, kaşlarda ki istenen bölgeye transfer ediliyor. Bu transferi 2 kişilik bir ekip rahatlıkla yapabiliyor.

Kaş ekimi yapılması ortalama 2 saat sürer. Bu süre sonunda hasta evine gider ve ekim yapılan alanı fiziksel etkilerden korur. Korunmasının nedeni ise yeni ekilen köklerin sağlıklı çıkması yerinden oynamaması içindir. Ekilen kaş kökleri, ortalama 1 hafta içinde kabuklaşır ve dökülmeye başlar. Bu beklediğimiz bir sonuçtur. Ekilen kaş köklerinin çıkma süresi ise, ortalama 3 aydır. Fakat tüm ekilen kaş köklerinin en sağlıklı bir şekilde çıkması için net olarak bir 6 ayın geçmesi gereklidir.

Kaş ekimi operasyonlarında başarı oranı oldukça yüksektir. Genelde ameliyatların tamamı başarılı geçer, Kaş ekimi fiyatları da düşünüldüğü kadar çok değildir. Ortalama 300- 600 arası kök ekilir ve bunun fiyatı normal saç ekimine göre oldukça düşüktür.

Kaş ekiminin sağlık açısından da herhangi bir yan etkisi veya bir zararı yoktur. Her yaştan her kişi (en az 18 yaş) bu işlemi yaptırabilir. Ameliyat öncesinde bir test yapılmasına gerek yoktur. Kadınların yanı sıra erkeklerinde kaş ekimi yaptırması çok doğaldır. Kaşlarında travma veya fiziksel başka etkenlerden dolayı oluşmuş sorunlar kaş ekimi işlemi ile son bulabilir.

Kaş ekimleri tamamen doğal operasyonlardır. Zaten kendinizde mevcut bulunan saç kökleri toplanır ve aynı yön çizgisinde ekilir. Kaş ekimi bu şekilde yapılır.

Op Dr Ali Mezdeği

Telefon   : 00 212 241 3 241

Site          : http://www.sacekimmerkezi.com

Adres      : Valikonağı Cad. Atabey apartmanı no : 81 daire :4 Nişantaşı / İstanbul 


 

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..