Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '14

 
Kategori
Astroloji
 

Kasım 2014'te burçları neler bekliyor?

Kasım 2014'te burçları neler bekliyor?
 

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen Koçlar,

Kasım ayında maddi gelirleriniz ve paylaşımlarınız ön planda olacaktır. Bu dönem kendi içinize dönerek düşünme ihtiyacı hissedebilir, geçmişte kapattığınız defterleri gözden geçirebilirsiniz.

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek; Ekim ayı sonunda başlattığınız girişimlerin sonuçlarını alabilirsiniz. değer verdiğiniz konular ve sahip olduğunuz maddi kazançlar ön plana çıkacaktır. Güvende hissetmeye önem verebilir, değerlerinizi korumak isteyebilirsiniz. Maddi kazançlarınız artabilir, beklediğiniz ödemeleri alabilirsiniz.

10-11 Kasım tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu ile, iş hayatınızda hırslı ve tutkulu yaklaşımlarda bulunabilir, gücünüzü dengeli kullanmakta zorluk çekebilirsiniz. Sistemli ve planlı hareket etmeyi başarabilirseniz, iş hayatınızda somut ve kalıcı başarılar elde edebilirsiniz.

13-15 Kasım tarihleri arasında Mars – Uranüs karesi ile; özellikle iş hayatınızda beklenmeyen çıkışlarda bulunmaya ve ani tepkiler vermeye fazlasıyla açık olabilirsiniz. Bilinçli hareket ederek kontrolünüzü sağlamanız önem kazanacaktır. Sakarlıklara ve kazalara bu dönem ekstra dikkat etmelisiniz.

17 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte;  Hayata daha iyimser gözlerle bakabilirsiniz. Seyahatler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Yolculuk esnasında yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Yabancı kişilerle veya uzak mesafedeki kişilerle ilişki kurmayı deneyebilirsiniz.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay meydana gelecek; geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için önemli adımlar atabilirsiniz. Deneyim ve tecrübe kazanabileceğiniz fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Eğitimle ilgili başlangıçlar gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz ve inançlarınız ön plana çıkacaktır. Hayata olan bakış açınızda olumlu değişimler yaşayabilirsiniz.

26 Ekim tarihinde kesinleşen Uranüs – Plüton karesinin etkilerini Aralık ayı boyunca hissetmeye devam edeceğiz.Bireysel yaşamınızda ve iş hayatınızda kontrolünüz dışında gelişen ani olaylar gündeme gelebilir. Kazalara ve sakarlıklara açık olabilirsiniz. Sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır. Yaşadığınız olaylar bakış açınızın gelişmesine yardım edecektir.

 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar,

Kasım ayında ikili ilişkileriniz ve aşk hayatınız ön plana çıkacaktır. Güçlü ve önemli kişilerle bir araya gelebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İlişkilerinizden güzel bağlantılar kurabilirsiniz.

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek; kişisel ve duygusal ihtiyaçlarınızın ön planda olacağı bu süreçte, ilişkilerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ekim ayı sonunda başlattığınız girişimlerin sonuçlarını alabilir, çevrenizden güçlü destekler bulabilirsiniz. Somut değerlere önem verebilir, sonuçların kalıcı olmasına özen gösterebilirsiniz.

10-11 Kasım tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu ile, inançlarınız doğrultusunda harekete geçmek isteyebilir, tutkulu ve hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Gelecekteki hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için kendi gelişiminize öncelik vermelisiniz.

13-15 Kasım tarihleri arasında Mars – Uranüs karesi; ani gelişen durumlara sebep olabilir. Bu tarihlerde beklenmedik tepkiler göstermeye ve ani çıkışlarda bulunmaya fazlasıyla açık olabilirsiniz. Sakarlıklara ve kazalara dikkat etmeli, sağlığınıza özen göstermelisiniz.

17 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte;  ilişkilerinizde özgürlüğe önem verebilir, merak ettiğiniz gizemli konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. İlişkilerinizde maddi-manevi destekler bulabilir, karşılıklı paylaşımlardan keyif alabilirsiniz.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay meydana gelecek; ortaklaşa iş teklifleriyle karşılaşabilir, kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Yaşamı ve ölümü düşünebilir, bilmediğiniz yeni bilgiler edinebilirsiniz. Öğrenme arzunuz yüksek olacaktır. Bazı kişilerle yol ayrımına gelebilirsiniz.

26 Ekim tarihinde kesinleşen Uranüs – Plüton karesinin etkilerini Aralık ayı boyunca hissetmeye devam edeceğiz.Kontrolünüz dışında gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Günlük hayatınızda ve yakın çevre ilişkilerinizde ani gelişen olaylar oluşabilir. Yaşadığınız olaylar inançlarınızda köklü değişimlere neden olabilir. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili farkındalıklarınız artabilir.

 

İkizler

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar,

Kasım ayı boyunca günlük hayatınızdaki işleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili konular ön planda yer alacaktır. Yeteneklerinizi pratik bir şekilde ortaya koyabilir, sağlığınızla ilgili rutin kontrollerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek; kendi içinize dönmek isteyebilir, geçmişte yaşadıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Bilmediğiniz bazı gerçekler açığa çıkabilir. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken zamanlardasınız. Duygusal ve maddi açıdan güvende olmaya fazlasıyla önem verebilirsiniz. Rüyalarınız önemli mesajlar verebilir.

10-11 Kasım tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu ile, korkularınız yükselebilir. Maddi gelirlerinizle ve ödemelerle ilgili mücadele etmenizi gerektiren durumlar oluşabilir. Sistemli ve kontrollü ilerleyebildiğiniz takdirde bu etkileri olumlu ve güçlü çıkışlara çevirebilirsiniz.

13-15 Kasım tarihleri arasında Mars – Uranüs karesi; arkadaş ortamlarınızda maddi paylaşımlarla ilgili konuları gündeme getirebilir. Bu dönem harcamalarınızı kontrol etmeniz ve gereksiz masraflardan uzak durmanız önem kazanacaktır. Ani tepkilere ve beklenmeyen çıkışlara açık etkilerdeyiz.

17 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte; ikili ilişkilerinizde keyifli bir dönem başlıyor. Bu dönem yeni insanlarla tanışabilir, yeni bir ilişkiye adım atabilir, aşk hayatınızda şanslı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Mevcut ilişkilerinizde uyumlu ve keyifli etkiler devrede olacaktır.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay meydana gelecek; Kasım ayının ikinci yarısından itibaren ikili ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlıyor. Yay burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilir, güçlü ve tanınmış kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İlişkisi olmayan ikizler burçları bu dönem yeni bir aşka yelken açabilirler. Ortaklıklar ve anlaşmalar ön planda olacaktır.

26 Ekim tarihinde kesinleşen Uranüs – Plüton karesinin etkilerini Aralık ayı boyunca hissetmeye devam edeceğiz.Maddi gelirlerinizde ve arkadaş ortamlarınızda beklenmeyen gelişmelerle karşılaşmanıza neden olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar, inançlarınızda değişimler yaratabilir. Korkularınızla yüzleşebilir, yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz.

 

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar,

Ekim ayı boyunca aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Partnerinizle güzel zamanlar geçirebilir, keyif aldığınız etkinliklere bu dönem daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

6 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek; aşk hayatınız ve arkadaş ortamlarınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni gerçekler öğrenebilir, yeni haberler alabilirsiniz. Gelecekten beklediklerinizi düşünebilir, ilişkilerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Sahip olduklarınızı korumak isteyebilir, olaylara kalıcı çözümler üretebilirsiniz.

10-11 Kasım tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu ile, ikili ilişkilerinizde hırslı ve tutkulu yaklaşımlar sergileyebilir, yoğun duygular hissedebilirsiniz. Mücadele etmenizi gerektiren zorlayıcı durumlar gündeme gelebilir. Bu günlerde ilişkilerinize daha bilinçli yaklaşmanız ve gereksiz rekabete yer vermemeniz önem kazanacaktır.

13-15 Kasım tarihleri arasında Mars – Uranüs karesi; iş hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde ani gelişen durumlar gündeme gelebilir. Ani tepkiler göstermeye ve beklenmedik çıkışlarda bulunmaya bu günlerde fazlasıyla açık olabilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizde kontrollü olmaya özen göstermelisiniz. Sakarlıklara ve kazalara dikkat etmelisiniz.

17 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte; sağlınıza daha fazla özen gösterebilir, günlük işlerinizi daha istekli ve verimli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda güzel destekler bulabilirsiniz.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay meydana gelecek; iş arayan Yengeç burçları bu tarihten itibaren yeni iş teklifleri alabilir, yeni bir işe başlayabilirler. İşi devam eden yengeç burçları ise işleriyle ilgili yeni sorumluluklar alabilir, mevcut pozisyonlarından terfi edebilirler. Sağlığınızla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

26 Ekim tarihinde kesinleşen Uranüs – Plüton karesinin etkilerini Aralık ayı boyunca hissetmeye devam edeceğiz. İş hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde beklemediğiniz olaylarla karşılaşabilir, ani gelişen durumlarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız anın bilincinde olmanız, olaylar karşısında sakinliğinizi korumanız ve değişen durumlara uyum sağlamanız önem kazanacaktır. 

 

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar,

Kasım ayı boyunca evinizle ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır. Evinizle ilgili düşündüğünüz tadilat, dekorasyon gibi değişimleri gerçekleştirebilir, evde daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek; iş hayatınız ve geleceğe yönelik hedefleriniz ön planda olacaktır. Ekim ayı sonunda başlattığınız girişimlerin sonuçlarını alabilirsiniz. Eylemlerinizin kalıcı sonuçlara ulaşmasına önem verebilir, geleneksel yöntemleri tercih etmek isteyebilirsiniz. Ev ve aile hayatınız arasında bir denge oluşturmanız gerekebilir.

10-11 Kasım tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu ile, çalışma hayatınızda hırslı yaklaşımlar sergileyebilir, güç mücadelelerine maruz kalabilirsiniz. Bugünlerde sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Enerjinizi dengeli kullanarak, sistemli ve planlı hareket ederseniz bu etkileri olumlu şekilde değerlendirebilirsiniz.

 13-15 Kasım tarihleri arasında Mars – Uranüs karesi; ani tepkilerde bulunmanıza ve gereksiz çıkışlar sergilemenize neden olabilir. Günlük hayatınızda sakarlıklara ve kazalara dikkat etmelisiniz. Çalışma ortamınızda mücadele etmenizi gerektiren durumlar oluşabilir, sakinliğinizi koruyarak bilinçli hareket etmelisiniz.

17 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte; aşk hayatınızda keyifli bir dönem başlıyor. Keyif aldığınız etkinliklere ve hobilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek olacaktır. Çocuklarınızla güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay meydana gelecek; bu yeniayla birlikte yeni bir aşka yelken açabilir, yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İlişkisi olmayan aslan burçlarının hayatına bu dönem yeni insanlar girebilir. İlişkisi olan Aslan burçları ise ilişkilerinde yeni kararlar alarak yeni bir düzene geçebilirler. Hayattan daha fazla keyif aldığınız bir dönem başlıyor.

26 Ekim tarihinde kesinleşen Uranüs – Plüton karesinin etkilerini Aralık ayı boyunca hissetmeye devam edeceğiz.Çalışma ortamınızda kontrolünüz dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle günlük hayatınızda aniden gelişen durumlar meydana gelebilir. Sakinliğinizi koruyarak sabırlı olmanız ve olaylara bilinçle yaklaşmanız önem kazanacaktır.

 

Başak

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar,

Kasım ayı boyunca yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz gündemde olabilir. Düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Düşündüğünüz görüşmeleri gerçekleştirebilir, önemli kararlarınızı açıklayabilirsiniz.

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek; yeni haberler alabilir, yeni bilgiler edinebilirsiniz. Ekim ayı sonunda başlattığınız girişimlerin sonuçlarını alabilirsiniz. Farkındalıklarınız yükselebilir. İnançlarınızın ön planda olacağı bu süreçte, farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz gündeme gelebilir. Eğitim hayatınızla ilgili konular gündemde olacaktır.

10-11 Kasım tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu ile, aşk hayatınızda hırslı ve tutkulu yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Kıskanç yaklaşımlarda bulunabilir, isteklerinizi gerçekleştirebilmek için güçlü duygular hissedebilirsiniz. Kontrollü hareket edebildiğiniz takdirde düşüncelerinizi gerçekleştirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

13-15 Kasım tarihleri arasında Mars – Uranüs kare açı gerçekleşecek. Bugünlerde harcamalarınızda gereksiz masraflar uzak durmanız önem kazanacaktır. Ani tepkiler göstermeye, gereksiz çıkışlarda bulunmaya fazlasıyla açık olabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda bilinçli hareket etmelisiniz.

17 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte; evinizde yapmayı düşündüğünüz dekorasyon değişikliklerini gündeme getirebilirsiniz. Yaşadığınız alanı güzelleştirmek isteyebilir, evde vakit geçirmekten daha fazla keyif alabilirsiniz.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay meydana gelecek; Ev değiştirmeyi düşünüyorsanız bu dönem aradığınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişten bugüne gelen alışkanlıklarınızı gözden geçirebilir, artık işinize yaramayan davranışlarınızı geride bırakabilirsiniz.

26 Ekim tarihinde kesinleşen Uranüs – Plüton karesinin etkilerini Aralık ayı boyunca hissetmeye devam edeceğiz.Aşk hayatınızda ve maddi gelirlerinizde beklenmeyen ani gelişmeler gündeme gelebilir. Ortak paylaşımlarınızla ilgili krizler yaşayabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar karşısında sakinliğinizi korumanız ve olayları zaman eşliğinde gözlemlemeniz önem kazanacaktır.

 

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar,

Kasım ayı boyunca maddi kazançlarınız ve değer verdiğiniz konular ön planda olacaktır. Güvende hissetmeye önem verebilir, değerlerinizi korumak isteyebilirsiniz.

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek; yürütemediğiniz ilişkilerinizi sonlandırabilir, bazı kişilerle yol ayrımına gelebilirsiniz. Sizi etkileyen olayları düşünebilir, eski defterleri gözden geçirebilirsiniz. Maddi kazançlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Beklediğiniz ödemeler gündeme gelebilir. Miras, nafaka, kredi gibi konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

10-11 Kasım tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu ile, geçmişten gelen alışkanlıklarınızla yüzleşebilirsiniz. Ev ve aile hayatınız gündemde olacaktır. Özellikle aile ilişkilerinizde kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Güçlü ve yoğun duygular hissedebilir, hırslı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

13-15 Kasım tarihleri arasında Mars – Uranüs kare açı gerçekleşecek. İkili ilişkilerinizde beklenmeyen tepkilerle ve ani çıkışlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi dengelemekte zorlanabileceğiniz bugünlerde, kişilere ve olaylara bilinçli yaklaşmanız önem kazanacaktır.

17 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte; düşüncelerinizle etki yaratabilir, önemli görüşmelerinizden verim alabilirsiniz. Yakın çevre ve akraba ilişkileriniz gündemde olacaktır. Okumaktan, araştırmaktan daha fazla keyif alabilirsiniz.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay meydana gelecek;bu yeniayla birlikte iletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir. Önemli konuşmalar gerçekleştirebilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi hayata geçirmek açısından bu görünümden yararlanabilirsiniz. Yeni fırsatlar gündemde olacaktır.

26 Ekim tarihinde kesinleşen Uranüs – Plüton karesinin etkilerini Aralık ayı boyunca hissetmeye devam edeceğiz.Ev hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde kontrolünüz dışında gelişen ani olaylar gündeme gelebilir. Sakinliğinizi korumanız ve bugünlerde daha bilinçli hareket etmeniz önem kazanacaktır. Sakarlıklara ve kazalara ekstra dikkat etmelisiniz.

 

Akrep

Sevgili Akrep Burçları, doğum gününüz kutlu olsun J

Kasım ayı boyunca kişisel ve duygusal ihtiyaçlarınız ön planda olacaktır. Yeni girişimlerde bulunabilir, düşündüğünüz eylemleri harekete geçirebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilir, çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz.

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek; ikili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İlişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Ekim ayı sonunda başlattığınız girişimlerle ilgili sonuç alabilirsiniz. Yeni gerçekler öğrenebilir, bazı kişilerle yol ayrımına gelebilirsiniz. Kıskanç ve sahiplenici yaklaşımlar sergileyebilir,  sahip olduğunuz değeleri korumak isteyebilirsiniz.

10-11 Kasım tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu ile, düşündüklerinizi gerçekleştirmek için hırslı ve ve tutkulu yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz gündemde olacaktır. Bugünlerde baskıcı davranışlardan uzak durmanız önem kazanacaktır.

13-15 Kasım tarihleri arasında Mars – Uranüs kare açı gerçekleşecek. Günlük hayatınızda ve çalışma ortamınızda beklenmeyen tepkiler göstermeye ve ani çıkışlarda bulunmaya fazlasıyla açık olabilirsiniz. Sakarlıklara ve kazalara dikkat etmelisiniz. Düşünerek konuşmanız ve sözcüklerinizi özenle seçmeniz gereken günlerdesiniz.

17 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte; maddi-manevi değerlerinize daha fazla önem verebilirsiniz. Yeteneklerinizi yaratıcı bir şekilde ortaya koyabileceğiniz bu süreçte, sanatsal etkinliklere vakit ayırabilirsiniz.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay meydana gelecek; bu yeniayla birlikte maddi kazançlarınızı artırabileceğiniz yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş arayan akrep burçları yeni bir işe girebilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirler. Maddi hesaplarınızı düzenleyebilir, eski defterleri kapatabilir, yeni bir düzene geçebilirsiniz.

26 Ekim tarihinde kesinleşen Uranüs – Plüton karesinin etkilerini Aralık ayı boyunca hissetmeye devam edeceğiz.Yakın çevre ilişkilerinizde ve iş hayatınızda kontrolünüz dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Aniden ortaya çıkan durumlar, düşüncelerinizde yeni farkındalıklar kazanmanıza neden olabilir. Bu günlerde olaylara daha sakin yaklaşmanız ve değişen durumlara uyum sağlamanız önem kazanacaktır.

 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar,

Kasım ayı boyunca kendi içinize dönerek yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda bulunmaktan ziyade kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.  

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek; günlük hayatınızda ve çalışma ortamınızda önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni haberler alabilir, yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. İş yerinizde hareketli günler geçirebilirsiniz. Ekim ayı sonunda başlattığınız girişimlerle ilgili sonuçlar gündeme gelebilir. Bu günlerde sağlığınıza ve boğaz bölgenize ekstra dikkat etmeniz önem kazanacaktır.

10-11 Kasım tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu ile, maddi kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerler ön plana çıkacaktır. Değerlerinizi korumak adına hırslı ve tutkulu yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Planlı ve kontrollü hareket edersiniz bu etkileri başarılı sonuçlara çevirebilirsiniz.

13-15 Kasım tarihleri arasında Mars – Uranüs kare açı gerçekleşecek. Maddi konularda ve aşk hayatınızda ani gelişen durumlar gündeme gelebilir. Bugünlerde ani çıkışlarda bulunmaya ve ani tepkiler göstermeye fazlasıyla açık olabilirsiniz. Bilinçli hareket etmeniz, ilişkilerinizde olası problemleri aşabilmenize yardım edecektir.

17 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte; fiziksel görünümünüzle ilgili düşündüğünüz değişimleri gerçekleştirebilirsiniz. İmaj değişikliği ve estetik operasyonlar için uygun bir süreçtesiniz. Bu tarihten itibaren çevrenizden ilgiyle karşılanabilir, yeni teklifler alabilirsiniz.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay meydana gelecek; Güneşin yay burcuna girişiyle birlikte hayatınızda yepyeni bir dönem başlıyor. Işığınızın yükseldiğini hissedebilirsiniz. Düşündüğünüz önemli girişimleri başlatabilir, aradığınız güçlü destekleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Hayatınızı yakından etkileyecek önemli teklifler ve fırsatlar gündeme gelebilir. Öncelikleriniz doğrultusunda hareket ederek karşılaştığınız fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

26 Ekim tarihinde kesinleşen Uranüs – Plüton karesinin etkilerini Aralık ayı boyunca hissetmeye devam edeceğiz.Aşk hayatınızda ve maddi kazançlarınızda beklemediğiniz ani gelişmeleri gündeme gelebilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar bakış açınızın değişmesine neden olabilir. Bugünlerde sakinliğinizi korumaya özen göstermeli, ilişkinize daha bilinçli yaklaşmalısınız.

 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar,

Kasım ayı boyunca geleceğe yönelik umutlarınız ve arkadaş ortamlarınız ön planda olacaktır. Sosyal etkinliklere daha fazla zaman ayırabilir, kalabalık ortamlarda sıkça yer alabilirsiniz.

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek; aşk hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Yeni gerçekler öğrenebilir, geldiğiniz noktayı gözden geçirebilirsiniz. Yürütmekte zorlandığınız ilişkiler bu dolunayla birlikte sona erebilir. Olaylara kalıcı çözümler üretmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız fazlasıyla yüksek olacaktır. Ebeveyn olan Oğlak burçları çocuklarının ihtiyaçlarıyla bu dönem daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirler.

10-11 Kasım tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu ile, hayatınızla ilgili düşündüğünüz girişimleri gerçekleştirmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Hırslarınız yükselebilir. Planlı ve düşünerek hareket edebildiğiniz takdirde kalıcı başarılara ulaşabilirsiniz.

13-15 Kasım tarihleri arasında Mars – Uranüs kare açı gerçekleşecek. Bugünlerde sakarlıklara ve kazalara fazlasıyla açık olabilirsiniz. Ani tepkiler verebilir, beklenmeyen çıkışlar sergileyebilirsiniz. Özellikle aile hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır.

17 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte; platonik aşklara çekilebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız ilişkiyi unutmaya yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu dönem kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermelisiniz.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay meydana gelecek; ruhsal ve manevi farkındalıklarınızın yüksek olacağı bir süreçtesiniz. Rüyalarınız bu günlerde önemli mesajlar verebilir. Beklediğiniz önemli haberler veya teklifler gündeme gelebilir. Ancak bu yenilikleri çevrenizdekilerle paylaşmak için bir süre daha beklemeniz uygun olacaktır.

26 Ekim tarihinde kesinleşen Uranüs – Plüton karesinin etkilerini Aralık ayı boyunca hissetmeye devam edeceğiz.Bireysel yaşamınızı ve ev hayatınızı etkileyen olaylar gündeme gelebilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar karşısında sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır. Geçmişte yaşadığınız olaylar yeniden gündeme gelebilir.

 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen Kovalar,

Kasım ayı boyunca iş ve kariyer hayatınız ön planda olacaktır. Geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilir, yaptığınız işlerle dikkat çekebilirsiniz.

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek; ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Geçmişten gelen alışkanlıklarınızla yüzleşebilir, bilinçaltınızda yer eden konuları gözlemleyebilirsiniz. Rüyalarınız bu dönem önemli mesajlar verebilir. Ev ve iş hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Gelecekte size yarar sağlamayacak alışkanlıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

10-11 Kasım tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu ile, korkularınızla ve kaygılarınızla yüzleşebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylar gündeme gelebilir. Özellikle çalışma ortamınızda hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

13-15 Kasım tarihleri arasında Mars – Uranüs kare açı gerçekleşecek. Sakarlıklara ve olası kazalara ekstra dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz. Daha önce bastırdığınız duygular açığa çıkabilir, ani tepkiler göstermeye fazlasıyla açık olabilirsiniz.

17 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte; arkadaş ortamlarınızdan güzel destekler alabilir, sosyal etkinliklere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Sosyal çevrenizden biriyle yeni bir aşk gündeme gelebilir.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay meydana gelecek; bu tarihten itibaren ışığınızın yükseldiğini hissedebilir, girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. Kendinizi çok daha neşeli ve enerjik hissedeceksiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni ortamlara girebilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni teklifler alabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Geleceğe yönelik hayalleriniz ön planda olacaktır.

26 Ekim tarihinde kesinleşen Uranüs – Plüton karesinin etkilerini Aralık ayı boyunca hissetmeye devam edeceğiz.Yakın çevre ilişkilerinizde ve günlük hayatınızda kontrolünüz dışında gelişen olaylar gündeme gelebilir. Aniden gerçekleşen durumlar karşısında sakinliğinizi korumanız ve bilinçli hareket etmeniz önem kazanacaktır. Sakarlıklara esktra dikkat etmeli, sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Düşünce ve fikirlerinizde önemli değişimler gündeme gelebilir.

 

Balık

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar,

Kasım ayı boyunca seyahatler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminize daha fazla zaman ayırabilir, hayat felsefenizi etkileyecek önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek; yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizde önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni gerçekler öğrenebilir, önemli haberler alabilirsiniz. Sahip olduklarınızı korumak isteyebilir, inançlarınız doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Düşüncelerinizde değişimler yaşayabilir, yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz.

10-11 Kasım tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu ile, arkadaş ortamlarınızda hırslı ve tutkulu yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Hayalleriniz ön planda olacaktır. Sistemli ve planlı hareket edebildiğiniz takdirde düşündüğünüz önemli girişimleri başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.

13-15 Kasım tarihleri arasında Mars – Uranüs kare açı gerçekleşecek. Bu tarihlerde ani tepkiler göstermeye fazlasıyla açık olabiliriz. Maddi harcamalarınıza dikkat etmeniz ve gereksiz harcamalardan uzak durmanız önem kazanacaktır.

17 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte; iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bu dönem dışarda daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aradığınız aşkı iş hayatınızda bulma şansınız yüksek olacaktır.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay meydana gelecek; iş arayan Balık burçları bu tarihlerde yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, iş görüşmelerine davet edilebilirler. Çalışmakta olan Balık burçları ise, işyerlerinde yeni sorumluluklar alabilir, terfi edebilirler. Bu tarihten itibaren ışığınızın yükseldiğini hissedebilirsiniz. Yetenekleriniz ve becerileriniz çevrenizdekiler tarafından fark edilecektir. Kariyer hayatınızın ön planda olacağı bir sürece girmektesiniz.

26 Ekim tarihinde kesinleşen Uranüs – Plüton karesinin etkilerini Aralık ayı boyunca hissetmeye devam edeceğiz.Arkadaş ortamlarınızda ve maddi kazançlarınızla ilgili konularda kontrolünüz dışında gelişen olaylar gündeme gelebilir. Maddi harcamalarınızı kontrol etmeniz önem kazanacaktır. Arkadaşlarınızla yaşadığınız olaylar, düşüncelerinizde önemli değişimlere neden olabilir.

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..