Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '17

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Kasım'da Aşk Başkadır!

Kasım'da Aşk Başkadır!
 

Kasım'da AŞK Başkadır!


Kasım demek artık Aşk demek oldu.

Bu nedenle bu ayın konusu kendiliğinden ortaya çıktı.                                           

Peki ya AŞK ne demek bunu kendine soran oldu mu hiç. Ben kişiye göre aşkın değiştiğini düşünüyorum.

Yemek zevkleri gibi aşkı yaşama ve anlam yükleme değerli var bunlarda yemeğin malzemeleri. Ben sıraladım benim için aşk nelerden ibaret diye lütfen yazımı okuduktan sonra sizde sizin için neler ifade ettiğini kendinize bir sorun sırayla yazın.                                                                                                     

Yaz ayları bitti tabi sonbahar geldi. Hepimiz kış mevsime alışma süreci yaşadık. Artık psikolojik olarak hazırız kış geldi tamam. Kışlaklar çıktı yeni alışverişler yapıldı.                                                                 

İçimizi ısıtan ne olur bu havalarda ortak fikir elbette ki ruh eşimizle yollarımızın kesişmesi.                         

Ey sevgili ruh eşim neredesin!

Bu soruyu sorarken dikkatli olmak gerek bazen yalnızlık bizi öyle sarmalar ki uyarı sinyalleri gelir ama biz es geçeriz ve tamamen eşsiz bir hatanın içine girer kendimizi yakar kavururuz ve bunun aşk olduğunu düşünür iyice bağlanırız kısır döngü döner durur ta ki bir fırtına gelip seni alıp götürene kadar. Sabah uyandığında her yer yıkık dökük senden ayların, senelerin gitmiş ellerin kırış kırış, kir, pas içinde aynaya bakıp kendinle yüzleşince hüzün sara seni ve üzülürsün. Ne var sanki üzülsek, oda yemeğin bireri gibi geliyor ama kararında olması lazım. Acı eşiğimizi bilmiyoruz ama öğrenince de o dozu aşmamak lazım. Benliğimizi tamamlamamız için gerekli parçalar var onlar için ben eksik bulmacanın parçaları diyorum. Onlar da tamamlanınca en yüksek seviyemize giden yola bir adım daha atmış oluyoruz. Tüm çabamız, yaşamımız aslında en iyi seviyemize ulaşabilmemiz içindir. Sadece uyanık kalalım farkında olarak yaşarsak hiçbir acı, hüzün, drama ve olaylar zinciri bizi sarsamaz aksine daha da güçlü yapar bizi. Tüm bunlar bence bizi biz yapıyor.

Peki, her AŞK acıtır mı? Evet, çok güzel soru hayır doğru insan gelir kapımızı çalar ve hep hayalini kurduğun mükemmel uyum içinde olursun. Birbirinize nefes olursunuz, ses olursunuz kim bilir tek beden olursunuz. Ayrılmak aklınızdan bile geçmez öyle ya ruh eşin sonuçta!  Bu güzel hissiyatı ömürlük yapmak istersin ama saygından, sevginden,sadakatinden vazgeçmeden yapmalısın.Onu bütün haliyle kabul  etmelisin çünkü onu sevmemizi sağlayan zaten zıtlıklarıydı .Mükemmel uyum yoktur  ama mükemmel uyumsuzluktan doğan uyum vardır.Kişilerin birbirlerine duyduğu saygı ve değerdir . 

AŞK benim için biraz da özgürlüktür.

Nasıl mı?                       

Kalbimden geldiği gibi sevebilmeyi, duygularıma esir olmamayı, dünyanın güzelliklerini beraber keşfetmeyi, paylaşmayı bilmektir.

Zoraki AŞK nasıl mı öyle ezbere olan bir şeydir o tamamen oyunculuk sanatına yönelik bir tiyatro oyunudur. Ben mükemmel olmayan aşkı yaşamayı tercih ederim bu sığ, ezber oyunundansa. Kendi egomuz için göstermelik âşık rolü yapan sevgililerimiz var. Mantık çerçevesinde olup bunu belli etmemek adına sahne sanatlarını seçmiş kişidir onlar. Dışardan harika görünen ama yaşamları boyunca yarım kalmaya mahkûm kişilerdir. Bu kadar anlatım yeter onlar için.

Mükemmel olmayan AŞK’I yazdık.           

Mükemmel olan AŞK’I yazdık. 

Tiyatro oyunu olan AŞK’I da yazdık. 

Şimdi sıra Bence AŞK nedir!

 

Sevgiler

P.E

 
Toplam blog
: 9
: 171
Kayıt tarihi
: 01.01.17
 
 

Yaşam Koçu ve Bilinçaltı Değiştirme  Regresyon,EFT,NLP ..