Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '07

 
Kategori
Siyaset
 

Kasımbeyspor-Galatapalas maçı

Kasımbeyspor-Galatapalas maçı
 

Dünyanın bir yerinde bir ülkede bir ayaktopu ligi varmış. Bu ligin adı Ecnebihücre Hiper Ligiymiş.

Hiper ligdeki takımlar birbirleriyle maçlar oynarlar, kazanan takım 3 puan alır, yenilen hiç puan alamazmış. Eşitlik durumunda iki takıma da birer puan verilirmiş.

Bu ligin organizasyonunu Ayaktopu Federasyonu yaparmış. Hiper Lig’de 18 takım varmış. Hiper lig tamamlandığında en çok puan kazanan takım şampiyon olurmuş, en sondaki 3 takım ise Hiper Lig’den Bakkal Lig’e düşerlermiş.

Hiper Lig’de çok taraftarı olan Fenertarla, Galatapalas, Beşikkaya gibi takımlar yanında başka takımlar da olurmuş. Bu takımlardan Kasımbeyspor ile Galatapalas maçı yapılıyormuş. Maç Kasımbeyspor sahasındaymış. Maçın ilk yarısını Galatapalas 3-0 önce bitirmiş. Maçı Galatapalas kazanırsa Kasımbeyspor Bakkal Lig’e düşecekmiş ve bu durumda takımın teknik direktörünün görevine son verilecekmiş. Bu durumu değerlendiren Ayaktopu federasyonu maçın devre arasında toplanmış ve bu maçla ilgili bazı kararlar almış: Bu kararları kabul edip etmeyecekleri maçın 60. dakikasında seyircilere sorulmuş. Tribünlerde çoğu Kasımbeysporlu seyirciler “Evet” demişler. Alınan kararlar şöyleymiş:

1. Maçlarda ilk devre atılan goller yarım gol sayılır.
2. Maçlarda 60. dakikadan sonra atılan goller 2 gol sayılır.
3. İlk yarıda gol atan takımların ikinci yarıda attığı goller geçersiz sayılır.

Maçın son yarım saatinde Galatapalas 3 gol daha atmış ancak yeni kararlar gereği bu goller sayılmamış. Kasımbeyspor 1 gol atmış ve maçı 2-1 buçuk olarak kazanıp 3 puan almış ve Hiper Lig’den düşmemiş.

Onlar ermiş muradına biz çıkalım referanduma.

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..