Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '12

 
Kategori
İlk Yardım
 

Kask hayat kurtardı

Kask hayat kurtardı
 

Kask Hayat Kurtardı


Balıkesir'in Dursunbey ilçesi Mollaoğlu camii kavşağında akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında motorsiklet sürücüsünün başındaki kask hayat kurtardı.

Dursunbey Ferah mahallesi Mollaoğlu camii kavşağında meydana gelen trafik kazasında, A.T'nin kullandığı otomobil karşıdan gelen motorsiklete çarptı. Kazada yere düşen motorsiklet sürücüsü başında bulunan kask sayesinde kazadan hafif sıyrıklar ile kurtuldu.

Mollaoğlu camii kavşağından pazar yeri istikametine dönmek isteyen otomobil sürücüsü A.T, akşam saatlerindeki trafik yoğunluğunda, karşıdan gelen motorsikleti farketmeyince kaza meydana geldi.

Otomobilin motorsiklete çarpması ile yere yığılan motorsiklet sürücüsü kazadan hafif sıyrıklar ile kurtuldu. Motorsiklette maddi hasar meydana gelirken başındaki kask sayesinde kurtulan motorsiklet sürücüsü, karşıdan gelen otomobilin sola dönmek için sinyal yaktığını ancak kendisinin geçmesini beklemeden dönmeye kalktığını ve motorsikletine çarpttığını belirtti.

Kaza sonrasında iki tarafta konuşarak anlaştılar, kazada can kaybı olmaması sevindirirken motorsikletlerde kask kullanmanın önemi bir kez daha ortaya çıktı.

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..