Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kat Kat Giyinme Trendinin Uygulandığı 9 Etkileyici Kombin

Kat Kat Giyinme Trendinin Uygulandığı 9 Etkileyici Kombin
 

Kış mevsimi demek, kat kat giyinmek demek değil mi?...

Kış aylarının en sevdiğim trendleri arasında yer alıyor "kat kat giyinme" yani "layering" trendi. Bu trend sayesinde soğuk günleri sıcacık kombinlerle geçirebiliyoruz, aynı zamanda göz alıcı stiller oluşturma konusunda hayal gücümüzü zorluyoruz. Tasarımcılar da 2016-2017 sonbahar/kış sezonunda layering trendini oldukça yaratıcı kombinler ile buluşturuyor. Buluşmanın sonucunda da giyilmeye değer, sıcacık ve yumuşacık stiller ortaya çıkıyor. 

Resim - 1

Moda tutkunları kat kat giyinme trendini uygularken pek çok farklı parçayı bir araya getirebiliyor. Pantolon üzerine etek, gömlek üzerine kazak, kazak üzerine ceket ya da hepsi bir arada birçok parça daha üst üste giyilebiliyor. Şimdi sizlerle 2017 kış sokak modasına yön verecek, kat kat giyinme trendinin başarılı bir şekilde uygulandığı 9 kombini paylaşmak istiyorum. Siz de bu kombinlerden ilham alıp, kendi kombinlerinizi yaratabilirsiniz.

1- Boğazlı kazak & Deri ceket & Kaban

Deri ceketinizle kabanınızı üst üste giyme fikri kulağa nasıl geliyor? Bence bu kış denenmesi gereken bir kombin. Hem deri ceket şıkılığınızdan soğuk günlerde de vazgeçmemiş olursunuz. 

Resim - 2

2- Kapşonlu sweatshirt & Ceket

Kapşonlu bir sweatshirtü bir takım elbisenin içine giymek bir çoğumuzun aklına çok gelmez. Çok alışımış bir kombin de değildir.  Ancak uygun parçalar birbiriyle buluştuğunda etkileyici bir görünüme kavuşmamak da mümkün değil. Hatta daha soğuk günler için bir paltoyu da kombininize rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

Resim - 3

3- Kazak & Süet Ceket & Kürk Manto & Şal

Yapacağınız kombinlerde renk geçişlerine de dikkat etmeniz, daha şık kombinler oluşturmanızı sağlayacaktır. Bordonun tonları süet ceket ve kürkte başarılı bir şekilde kullanılırken, siyah kazak ve şal da botlarla bütünlük sağlıyor. Siz de bu tarz kombinlerinize renk katarak, kış aylarında stilinizi canlandırabilirsiniz.

Resim - 4

4- Kazak & İp Askılı Bluz

Yazın favori parçaları kış aylarına geçiş yapıyor. İp askılı bluzlarınızı ya da elbiselerinizi ince triko kazaklarınızla gönül rahatlığıyla kışın da giyebilirsiniz.

Resim - 5

5- Gömlek & Büstiyer & Manto

Bir büstiyeri gömlek üzerine giymek oldukça iddialı bir seçim olacaktır. İddia demek siz demekse eğer, bu da denenemesi gereken kombinlerden olabilir. 

Resim - 6

6- Boğazlı Kazak & Kot Ceket & Oversized Kaban

Kot ceketinizi de kış geldi diye kaldırmayın sakın. Boğazlı kazağınız, kot ceketiniz ve oversized kabanınız muhteşem üçlüyü oluşturacaktır. 

Resim - 7

7- Boğazlı Kazak & V Yaka Kazak & Ceket

Kazak üzerine kazak giymek onun da üzerine ceket ya da mont almak tam da kış ayları için. Farklı yaka modelleri ve renk seçimleri yaparak bu konudaki iddianızı ortaya koyun, kendine güvenen duruşunuzu stilinize yansıtın.

Resim - 8

8- Gömlek Elbise & Uzun Hırka & Sweatshirt & Puffer Mont

Daha kaç parça üstüste giyilebilirdi ki? Tam da kar havasına uygun bir kombin, öyle değil mi? Siyahların hakimiyetine beyaz gömlek elbise ve haki çanta eşlik ediyor. Siyah parçaların farklı materyalleri ise kombine farklılık katıyor.

Resim - 9

9- Kazak & Şal & Pantolon & Etek

Kombinin üst bölümünde de, alt bölümünde de layering trendini ayrı ayrı uygulayabilirsiniz. Böyle yoğun bir kombinde tek rengin gücünden faydalanabilirsiniz. Kazaklarınızın üzerine oversized şallarınızı dolarken, pantolonunuzun üzerine etek giyebilir ya da bu tarz tasarlanmış tek bir parçayı kombine katabilirsiniz.

Resim - 10

Trendler ve diğer stil önerileri yazılarım için blogum "PIMOOD"a beklerim.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..