Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '16

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Katerina'dan sonra Rus'larla aşkımızı, bir daha bitirdik.

Katerina'dan sonra Rus'larla aşkımızı, bir daha bitirdik.
 

Bu sayfalarda görülen resimler, kendi objektifimdendir.


BU KIZ ÜRKEK BAKIŞLI. SORAMADIK, ÇÖZEMEDİK. GÖZÜ HEP YAŞLIYDI. 2 NCİ GELİŞİYDİ MARMARİSE

 

         Ruslarla yaşanan turizm krizi devam ediyor. Mevsim, eli kulağında.  Daha  olumlu hiçbir şey yok. Beklenmiyor da. Türk ve Rus pazarlamacılarda işten çıkarmalar artıyor.

        Bilhassa kriz had safhada. Ruslar, Putin amcalarını dinlerler mi? Bilinmiyor ama,  bu zamana kadar  acentelere talep yok.  Münferit  olarak gelecekler, aşk kaçamağı yapacak olan  yasa tanımayan Ruslar olacak 

        Ruslar Türk kökenli 6 tur operatörünün lisansını iptal ettiğinden beri, karşılıklı  işten çıkarılmalar artarak devam ediyor. Öyle ki, bol yıldızlı oteller, 10-15 yıllık adamlarını bile işten çıkarıyor. Rezervasyon iptalleri % 44’e ulaştı. Bazı yerlerde % 80. Ege ve Akdeniz’de 1300 lüks otel satışta.

        Önümüzde Nisan Mayıs ayına kadar Ruslarla ara düzeltilmezse, Türkiye’nin Avrupa  turizm pazarlarında da kaybedeceği öne sürülüyor.

         OLAN AŞIKLARA OLDU: Ruslar, kendi insanlarını domates patlıcan gibi görüyor olmalılar  ki,  Türkiye’ye bir yasak çekti, domates, biber patlıcan ve insanları, aynı torbaya girdi. Domates yemesen de olur bre! Sahillerimizde boynu bükükler, Rus sevgililerini bekleyen bizimkilere oldu..

         NEDEN ACABA ?Bunun bir kaç nedeni vardır. Kendi ülkelerinde çok değer görmeyen Rus kızları neden Türk erkeklerine göre bu kadar özeller.Türkiye’de de güzel kız oranı fazla olmasına rağmen. Neden özellikle ilgi odağıdır acaba ?

         Slav ırkı güzeldir. Rus kızları cinsel  yaşamına ve ilişkilerine çok önem verirler. Onlar için ilişkiye girmek ve cinsel fanteziler çok önemlidir, tıpkı su içmek gibi. Bu yüzden Rus kızları ilk cinsellik deneyimlerine küçük yaşta başlıyor. Türkiye’deki cinsel kavram Avrupa’da, Amerika’da ve Rusya’da olmadığı için, erkeklerin ve kadınların cinsel açlığı ve ilgisi çok fazladır. Bu sebepten Türk erkekleri bir Rus kızı gördüğü zaman hemen onunla ilgilenmeye başlar.

         HEP ARAYIŞ İÇİNDELER: Elindekilerin değerini bilmedikleri için Türk erkekleri başka değişik arayışlar içindedir. Çevremizde oluşan Türk ve yabancı kızların çok kısa, açık ve seksi dekolte giyinmeleri sebebiylede Türk erkeklerinin gözünü boyayarak onların içindeki erkeksi hormonların yükselterek cinsellik duyguları arttırıyorlar. Buda Türk erkeklerini rus kızları üzerinde yoldan çıkmalarına sebep oluyor.

         KÜLTÜRLÜ, ESTETİK VE GÜZELLER:Marmaris’te, Antalya’da ki çok yıldızlı otellerde, Rus kızları, sahnelerde dans  gösterisi yaparken, elbise bohçası ile bir kanepede oturarak kızını seyreden anneler görür ve sorardık: “Bir gecede  kaç kapı yapıyorsunuz?” diye.  Cevaben de 6 veya  yedi olurdu bu rakam.  Öğrenirdik ki, bu kızlar, kaçak olarak para kazanıyorlar. Hiç sahne tecrübeleri de yokmuş. Ama, her Rus kızı bir enstrümanla ilgileniyor. Müzik aletlerine çok düşkünler ve  estetik güzelliklerini kıvırmada  hüner sahibiler. Eh bir de güzel olunca, bizim millet, ağzı beş karış açarak onları seyrediyor

         AŞKI UZAK DOĞUDA ARAYACAKLAR: Rusya, Türkiye yerine Uzakdoğu ülkelerini halkına alternatif olarak sunuyor. Ruslar, kendi insanını, domates patlıcan yerine koyuyorlar.

         Fakat geçen yazdan kalma aşıklar, bu sene gelemeyecekler Türkiye’ye. Bunun adına aşk turizmi deniliyor. Ya onlar n’olacak? Adamın  oteli satışa çıkıyormuş, turizm batıyormuş. Onların umurunda olmayacak.

 

         RUSLARIN AŞKI BAŞKA:  Rus gelir aşka, Rus’un adı başka diye diye, hiç olmazsa bir kısım aşık turist bekleniyor turist olarak. Bu aşıklar, Türkiye’nin dişinin kovuğuna bile giremez ama,  aşkın  adı var. Aşk mukaddesattır. İçinde hıçkırık var, gözyaşı var, sevinç var, çıldırmak var, havalarda uçmak var.

         AŞKA PAYDOS:  Sofralarda artık “Nazdrovya” diye kadehler kalkmayacak. Grup halinde “Kalinka’lar ,Volga Volga’lar söylenemeyecek.                                                                                                             

Sandallar eskisi gibi çalkantılı olmayacak ve içinden aşk çığlıkları yükselemeyecek. Bedenler votkalarla yıkanıp, tenler birbirine değip, buhar buhar tütemeyecek.

         N’OLCEK ŞİMDİ?  Gördün mü yaptığını Putin. Aşka hürmetin yok mu? Bu zavallı aşıkları domates patlıcanlarla aynı torbaya koydun. Aşkları yok saydın. Putin misin, potin misin bilemedik biz seni. Turizme bağ olma, bağcık olma. Putin’sen: Putin’liğini, Potin’sen, bağcıklarına sahip ol. Bağcıklarınla sardın sarmaladın, aşıkları ayırdın birbirinden. Yakıştı mı sana.

        Sen, elbet, bizim mahallenin önünden, geçersen, görürsün gününü.

        Böylelikle, Katerina’dan sonra “Ruslarla aşkı,” yıllar sonra, bir daha bitirdik.

        Te işte o ka!

        Ört ki, ölem!

        S O N     D A K İ K A:

Rus haberajansı Ria Novosti’de yer alan habere göre, Matviyenko Rus-Türk ilişkilerinin daha iyi olabileceğini, Ankara’nın Rus uçağının Suriye’de vurulmasındaki sorumluluğu kabul etmesi halinde Rusya’nın bir adım atabileceğini belirtti.

Matviyenko yaptığı açıklamalarda, “Fakat Türkiye’den bu konuda ufacık bir işaret bile yok” ifadesini kullandı

.   

RUS KIZLARI, ESTETİK BİLGİSİNE SAHİPLER. BİR GECEDE 3 - 5 EĞLENCE YERLERİNDE SAHNE ALIRLARKEN, ANNELERİ DE DEĞİŞMELİK ELBİSE BOHÇASI İLE  KANEPELERDE  PROĞRAMIN BİTMESİNİ TAKİP EDERLER.

TÜRK RUS ARKADAŞLIĞI BAZAN EVLİLİKLE NOKTALANIRDI. BUNLAR HEP MAZİDE KALDI ARTIOK.

İKİ BAŞCAĞIZ GELMİŞLER TATİLE. GERİDE YÜREKLERİNİ YAKTIKLARI TÜRKLER KALIRDI HER SEFERİNDE..

 

HER ŞEYDEN EVVEL ESTETİKTİLER.

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..