Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '10

 
Kategori
Mizah
 

Katıklı ekmek

Katıklı ekmek
 

Başbakan oldun mu, hısım akraban olmayacak. Hele yeğenin hiç olmayacak. Allah selamet versin, Süleyman Demirel, Yahya dan neler çekmedi neler.

Başbakan Erdoğan da yeğen zede oldu. Onun yeğeni de, uyuşturucudan tutuklanmış. Başbakan yeğeni olmak da kolay değil hani. Çok usturuplu olmak lazım. Zor şey vallahi. Allah kolaylık versin. Allah kurtarsın.

Bir yanlışlık vardır belki. Başbakan olunca, cumalara da dikkat edeceksiniz. Yine Allah selamet versin, milli görüşün mucidi, Erbakan hoca, 20 km.lik yolda, tam dört defa Cuma namazı kılmıştı. Güzergah boyunca, köy ve beldelere uğramış, Cuma namazını eda etmişti. Ne diyelim, Allah kabul etsin. KDV si, özel sevap vergisi, faizi, zekatı, tüm bunları hesap etmek lazım. Erbakan hoca da, hesap adamıydı. Başbakanımızda, bu gün Cuma namazı için, Eyüp Sultana gitmişler başbakanımızın cevval korumaları, başbakan, camiye girinceye kadar, kimseyi camiye sokmamışlar. Saat 12.25 te okunması gereken, ezan bile, 12.40 ta okunmuş Camiye girmesi, yaka paça engellenen bir vatandaşımız, “benim namazımı nasıl engellersin. Padişah mısın sen”, diye, Başbakanımıza serzenişte bulunmuş. Aman ha. Başbakana öyle, Padişah, madişah yakıştırması yapmayın. Kendileri bu tür yakıştırmalardan hiç hoşlanmaz, hemen partiden atar. Vatandaş partili değilse, anasını da alsın, buralardan uzaklaşsın.

Bu arada, şunu da belirtmek gerekir ki; Padişahların bile, ezanı 15 Dakika geciktirmeye kudretleri yetmezdi. FLAŞ. FLAŞ. FLAŞ.

Bu ekmek GDO lu değil, Keçi boynuzlu. İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin, Altın Ekmek tesislerinde üretilecek, vitaminli ve katkı maddeli, 60 gr.lık cevizli, keçi boynuzlu, ekinezyalı muhteşem ekmek, 25 kuruşa satılacakmış. Müjde, müjde, müjde. AKP yavan ekmek devrini de bitirdi Allahın izni ile. Başkan Topbaş ekmeğin tanıtımında buyurmuşlar ki: “ Altın Ekmek olmasaydı, vatandaşımız bu gün ekmeği bir liraya yiyecekti.. Vay be. Allah tuttuğunuzu altın etsin. Sayenizde, açlık da bitecek inşallah. Çocuklarımız, katkılı ekmekle büyüyecekler.
 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..