Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '15

 
Kategori
Sinema
 

Katran’a muhteşem Gala

Katran’a muhteşem Gala
 

KATRAN’IN GALASI TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMDİ


Geçtiğimiz gün Özdilek Avm'de Galası yapılan  "Katran" (The Tragedy)" isimli sinema filmine yoğun ilgi vardı.

Çiğdem Tunç, Didem Erol, Metin Yıldırım, Gülşah Yaprakçı, Taş Film Genel Koordinatörü Canan Ülgey, Ayshen Travel’den Ayşen İsa, Volkan Adıyaman, Kenan Yeşildağ, Gökhan Doğanay, Kerem Göğüş, Aylin Kılıçarslan ve Kadir Özübek başta olmak üzere Sanat, Sosyete ve Cemiyet hayatından bir çok renkli simalar katıldı.

Filmin Başrol oyuncusu Wilma Elles, Canan Ülgey, Ayşen İsa ve Gülşah Yaprakcı gecenin en şık isimleriydi.

Başrollerinde Wilma Elles, Lucia Oskerova, Cihan Toraman, Yağmur Tanrısevsin ve Ayşen Batıgün başta olmak üzere bir çok başarılı oyuncuların yer aldığı Amerikan yapımı olan filmin yapımcılığını Silver Spear Pictures, Görsel efektlerini Volkan Adıyaman, Yönetmenliğini ise bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren ve Amerika’da yaşayan Türk yönetmen Ersen Denk üstleniyor.

FİLMİN KONUSU:

Yeni bir hayata başlamak isteyen bir aile geçmişini bilmedikleri tehlikeli ve gizemli bir eve taşınır. Oldukça sakin başlayan günlerin ardından biranda aksiyon, gerilim ve korku dolu günler gelir. Temposu düşmeyen filmin oldukça sürükleyici bir hikayesi vardır. Onlar kurtulmaya çalıştıkça evin kötü geçmişi asla peşlerini bırakmayacaktır.

Daha önce Türkiye’de çekilen korku filmlerinden çok farklı olan "Katran" (The Tragedy) 13 Şubat’ta sinemalarda sinemaseverlerle buluşacak.

 

İHSAN TAŞ / MİLLİYET

 
Toplam blog
: 43
: 910
Kayıt tarihi
: 14.12.14
 
 

1980 yılında Batman'da dünya'ya gelen ihsan Taş 2002 yılında sanat camiasına giriş yaptı.  Bir ço..