Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '14

 
Kategori
Haber
 

Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Kaya son yolculuğuna uğurlandı
 

Dünya Gazetesi Silivri Temsilciliği görevine devam ettiği esnada geçirdiği rahatsızlık üzerine geçtiğimiz yıllarda malulen emekliye ayrılan gazeteci Feza Behiye Kaya, önceki gece tedavi gördüğü Silivr


Dünya Gazetesi Silivri Temsilciliği görevine devam ettiği esnada geçirdiği rahatsızlık üzerine geçtiğimiz yıllarda malulen emekliye ayrılan gazeteci Feza Behiye Kaya, önceki gece tedavi gördüğü Silivri Devlet Hastanesinde hayata veda etmişti. Kaya, bugün düzenlenen törenle sonsuzluğa uğurlandı. 


Silivri'de yerel basında da önemli çalışmalara imza atan, yardımsever ve sosyal kişiliği ile ön plana çıkan gazeteci Feza Behiye Kaya aynı zamanda Kuzey Kafkasyalılar Kültür Derneği'nin yönetim kurulu üyeliğini yapıyordu. Bir süredir Silivri Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Kaya, önceki gece vefat etti. Kaya'nın vefatı Silivri'de üzüntüyle karşılanırken basın ve siyaset camiasını da derinden yaraladı. Kaya bugün sevenlerinin ve meslektaşlarının da katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Törene Kaya ailesinin yanı sıra Feza Behiye Kaya'nın meslektaşları, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşları, ilçe protokolü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gözyaşlarıyla uğurlanan Kaya, Silivri Yeni Mezarlıkta defnedildi.  

 
Toplam blog
: 40
: 169
Kayıt tarihi
: 18.01.14
 
 

Silivri Haber Ajansı yöneticisi, haberci ..