Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '07

 
Kategori
Spor
 

Kayan yıldızlar

Şu an itibariyle yılın ara transfer bombasını Beşiktaş patlattı gözüküyor. Önemli bir oyuncuyu kadrolarına kattılar bunun için bir büyük alkış. Ama ben olsam sadece Holosko yu almazdım bunun yanında Messi, Ronaldo, Buffon gibi yıldızları da düşünürdüm neden derseniz benim anladığım kadarıyla Beşiktaş ta sokağa atılacak çok para var. İyi oyuncu almak tabi ki kolay değil ama Holosko 5 milyon € + Koray + Burak eder mi etmez.

Bizim kendi kendimize gördüğümüz başarısızlıkları elbette Sayın Demirören yönetimi de görüyor ve eminim herkes den çok üzülüyorlar işte bu yüzden de panik halinde yaptıkları işlerde sürekli başarısız oluyor. Şimdi yaptıkları transferleri hatırlayalım. Burak yıldız adayı olarak geldi takasta kullanılıyor 2-3 maç hariç hiç verim alınmadı, Mehmet Yozgatlı 2 maç oynadı ortadan kayboldu, Fatih Sonkaya yıldız adayı idi yok oldu, Ali Güneş kovuldu, Tayfun kovuldu, Mustafa Doğan kovuldu, Gökhan Zan ortada yok, Nobre yıldız olarak geldi ortada yok, Cordoba kovuldu, Ricordinho ortada yok, Gökhan Güleç yok pahasına satıldı.Bunlar benim hatırlayabildiğim transfer rezaletleri eminim arada unuttuklarımda vardır.Bu hatalar yapılırken alt yapıdan takıma kazandırılan var mı maalesef oda yok.

Beşiktaş yönetimi şunu kabul etmeli ki transfer yapmayı bilmiyorlar. Yukarıda sadece olumsuz transferler den bahsettim ama maalesef Toroman ve Serdar Kurtuluş dışında takıma kazandırılıp başarılı olmuş 1 futbolcu yok ve hala panik transferleri.

Bugün Holosko ya takaslarla birlikte yaklaşık 8-9 milyon € para ödendi hangi takımdan geldi Holosko geçen sene son hafta düşmekten kurtulan şu anda da düşme mücadelesi yapan Manisa spordan kariyeri boyunca şampiyonluk kovalamamış Avrupa da piyasası olmayan transfer gündeminin 2 sınıf bir oyuncusu.

Ertuğrul Sağlam her açıklamasında iyi oyuncular pahalı olduğu için bu seneki yabancı tercihlerinin kadrodaki futbolculardan oluşturduklarını söylüyor ama görüyoruz ki Beşiktaş ın harcayacak parası varmış. Sadece nasıl harcaması gerektiğini bilmiyor.

Tüm bunları bir yana bırakın bence Beşiktaş camiası için en acısı Manisa spor Beşiktaş ın çekini kabul etmiyor ve Yıldırım Demirören şahsi kefalet veriyor bu ne kadar utanç verici bir olay, basiretli ve kendine güvenen bir başkan böyle bir teklif karşısında o masa da 1 dakika dahi durmazdı.

Allah tüm Beşiktaş camiasına sabır versin.

 
Toplam blog
: 16
: 380
Kayıt tarihi
: 19.11.07
 
 

74 İzmir doğumluyum. Göztepe taraftarıyım 6 yıldır iş sebebiyle İstanbul da yaşamaktayım. 9 Eylül ün..