Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '08

 
Kategori
Futbol
 

Kaybedeceğiz diye hiç boşuna beklemeyin.

Kaybedeceğiz diye hiç boşuna beklemeyin.
 

Arogenes: Tabi de şampiyonluk istiyorum.


Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini dört gözle bekleyenlere inat kazanmaya devam.

Ya öyle ya böyle, kendi sahamız da son kez 4-1 yenildiğimiz Kayserispor maçının ardından dokuzuncu maçımız. Sizler bakmayın Fenerbahçe’nin Avrupa’da ki görünüşüne. Zaten o defteri çoktan kapattık.

Gelelim ligimize. Yine bazıları diyecek ki hakemin yardımıyla Fenerbahçe ayakta. Nasıl yani. Geçen hafta bir golümüze gol demeyen o hakemler değil miydi? Bu sefer de Güiza’nın Yalçın tarafından formasından çekilerek düşürülmesine seyirci kalan da hakemdi?

Zaten de ben Dinamo Kiev yenilgisinden sonra ahım şahımlı bir oyun beklemiyordum.Net bir galibiyet beklemek herhalde hakkımızdı. Zor bir dönemden geçiyoruz. Takım yorgun. Kuzey kutbuna yakın bir yerler de donma tehlikesi atlatan takımımız artık kendi ligin de bahtiyar ve mutlu.

Bütün olumsuzluklara karşın Fenerbahçe ligin zirvesine yer alıyorsa düşünmek gerekir. Rakipler belli. Bu rakiplerle diğerleri de oynayacak. Bunu niçin söylüyorum. Herkes Antalyaspor’un zayıf bir takım olduğunu söyleyebilir. Ancak Antalyaspor Mehmet Özdilek’le bir çıkış yakalamıştır. Son 5 hafta da yenilmiyorlar. Ve ne yazık ki Volkan’ın atılması ile 10 kişi kalmasıyla Fenerbahçe karşısında nasıl mücadele edeceğini gösterdiler. Onlarında bu dar kadroya rağmen tebrik etmek gerekir.

Gelelim Antalyaspor’un attığı gole. Televizyonlar da defalarca izledim. Yan hakemin duruşu çok yanlış. Son adamdan bir iki metre önde ve o açıdan ofsayt vermesi doğal. Kim demiş ki hakeme yanlış yerde dur diye. Yanlış yerde durduğun vakit sağlıklı karar verebilmen mümkün değil. Öyle değil mi? Son adamla aynı hizada olacaksın. O zaman doğru karar verebilesin.

3 puan 3 puandır.

Diyeceğim o dur ki ara transfer de yapacağımız bir iki takviyeyle ikinci devre şampiyonluğun en büyük adayı biz olabiliriz.

Önümüz de Konyaspor deplasmanı var. Bu hafta sıkıştırılmış bir maçımızın olmaması takımı dinlenmesi demektir. Konyaspor maçına daha dinç olarak çıkacağımızı ve ondan da 3 puan alacağımızı açıkça söyleyebilirim. İnşallah öyle olur.

Zaman en iyi ilaçtır. Bekleyelim ve görelim.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 540
: 3176
Kayıt tarihi
: 02.01.07
 
 

Hiç bir motorlu araca binmeyi sevemedim. Daha doğrusu sevdiremediler. Onun yerine iki tekerlekli ..