Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Kaybeden Denizli kazanan kötü Fenerbahçe

Milliyet blogdaki çeşitli tarihlerde yazdığım futbolla ilgili yazılarda Mustafa Denizli’nin çağdaş futbolu bilmediğini ve sistem futbolunu benimsemediğini belirtmiştim. Onun sistemi futbol yıldızlarına dayanır. Yıldızlar iyiyse günlük başarıyı yakalar. Aksi taktirde yandı gülüm keten helva. Bugünkü BJK-FB maçı yine aynısı oldu. Düşünün son dört yılın en kötü Fenerbahçe’sini yakalamışsın ama yinede fark yemekten FB’nin forvet oyuncusu Guiza’nın Kaçırdıkları sayesinde kurtuluyorsun.Ancak bu futbolcunun attığı muhteşem golü de alkışlamak gerek.

Fenerbahçe bu yıl çoğunlukta olduğu gibi yine kötüydü. Hele hücum hattı tel tel döküldü. Buna rağmen sistemsiz BJK karşısında sekiz net gol fırsatı buldular.Bu demek oluyor ki en kötü sistem futbolu en iyi sistemsiz futboluna üstünlük sağladığını gördük. Daha düne kadar vazgeçemediği Holosko ve Bobo’dan bu maçta vazgeçti. Daha maça çıkmadan kaybetmenin anlamı bu olsa gerek. Fb ise Deivid ile maça başlayarak bu maçı istediğini gösterdi. Ancak iyi oynadığı söylenemez ama kazanmayı bildiler.

Beşiktaş bu kadar kötü bir Fenerbahçe'yi bir daha zor yakalar. Mustafa Denizli bir büyük maçı daha kazanamadı. Tıpkı Kayseri ve Bursa maçlarını olduğu gibi.


Sonuç kaybeden yine Mustafa Denizli kazanan ise kötü Fenerbahçe oldu.


Ali İhsan Uğuz

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 72
: 2174
Kayıt tarihi
: 11.04.08
 
 

3 Ocak 1958 doğumluyum. S.Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışmaktayım. Edebiyat ve sinema ilgim ..