Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '12

 
Kategori
Astroloji
 

Kayıp Gezegen(ler) ve Burçlara etkileri

Kayıp Gezegen(ler) ve Burçlara etkileri
 

Astroloji


Biliyorsunuz Astroloji chartı geometrik açıdan 12 eşit parçaya bölünmüştür ve 12 adet burç vardır. Hiç dikkat ettiniz mi acaba bazı gezegenler niye iki burcu birden yönetir. Örneğin Merkür hem İkizler burcunu hem de Başak burcunu yönetir. Venüs hem Boğa burcunu hem de Terazi burcunu yönetir.

Normalde Başak ve Terazi burcu olmasa her burcun yöneticisi tektir. İşi bozan acaba nedir diye internette araştırırken bir de ne göreyim ? Gerçekten de şüphelenmekte haklıymışım çünkü David Nesvorny adındaki bir bilim adamı bir zamanlar Güneş sisteminde Satürn, Jüpiter, Uranüs ve Neptün'ün yanı sıra tamamen gazdan oluşan bir gezegenin daha olması gerektiğini saptamış.

Nesvorny'e göre bu gezegen Jüpiterin çekim gücüne dayanamadığı için Samanyolu'na doğru fırlatılmış ve uzayda başıboş dolaşan "öksüz gezegenlerden" biri haline gelmiş.

Bence bu kayıp gezegenler bir değil iki tane olmalı. Bir de eski Sümer yazıtlarında Nibiru ve Babil astronomları tarafından Marduk gezegeni olarak adlandırılan bir gezegenin varlığından da bahsedilemktedir. Bu gezegenin de uzayda başıboş dolaştığı ve 2012 yılında dünyanın yakınından geçeceği ileri sürülmektedir.

İki gezegen eksik olsa da burçlar öksüz kalacak değil ya ! Önemli olan açılar ve açıların geometrik şekillerinin uzay zamana etkisi.

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..