Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kayıt Dışı Dizisi Mecburi Yayına Ara Verdi

Kayıt Dışı Dizisi Mecburi Yayına Ara Verdi
 

Kayıt Dışı dizisinin reyting kaygıları sadece kanal ve yapım şirketini değil Songül Öden ve Erkan Petekkaya hayranlarını da kaygılandırdı. Dizinin bir türlü ilk 5 içerisine girememesi akıllarda erken final düşüncesini getirdi.

Bir de bunun üzerine 6/11 gecesi ekranlara gelmeyen dizi sevenlerini oldukça üzdü!

Oysa görünenlerle gerçekler aynı doğrultuda değildi. Erkan Petekkaya 3-4 gün önce “görülmez kaza” dediğimiz cinsten bir kaza geçirdi ve ayağını kırdı. Sanatçının ayağının alçıya alınması ile çekimlere mecburi ara verildi. Erkan Petekkaya’ya “geçmiş olsun” diyorum ve acil şifalar diliyorum.

Peki neden eldeki bölümler yayına girmedi?

Bana göre stok bölümler ekrana gelebilirdi. Bölüm iki sebepten ekrana gelmemiş olabilir: Birincisi stok yoktur; olmaması imkansız, bütün diziler “ne olur ne olmaz” diye 3-4 bölüm stok çekim yaptıktan sonra yayına girer ki sıkışıklık ve aksama olmasın. Sizce stokları yok mu? Vardır ama yapımcı ya kendini ileriki bölümler için garanti altına aldı ya da cevap ikinci olasılığın içerisinde saklı. İkinci olasılık belki de en zor ve yıpratıcı olanıdır, yönetmen değişikliği. Bildiğiniz gibi tasarımcı ve yönetmen imzası Cevdet Mercan’la başlayan dizi sonradan yönetmen değiştirdi. Sıklıkla bazı yönetmenlerin yaptığı durumlardan bir tanesi ünlü imzası ile bir dizi tasarımı yapmak ve birkaç bölüm sonra kurduğu düzene uyacak bir yönetmene koltuğunu terk etmek. Yeni yönetmenimiz Erol Özlevi. Daha önce Siyah İnci dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Özlevi şimdi Kayıt Dışı dizisini yönetecek. Yolu açık olsun!

Hayranlar merakla bekliyorlar!

Hayranların acısı sevdikleri oyuncuların dizisinin erken finale gitmesidir. Şu anda dizi Erkan Petekkaya’nın sağlık durumu yüzünden ara verdi. Bunu da sosyal medya hesabından duyurdular. Korkum en az 4 hafta ekranlarda yüzünü gösteremeyecek olan dizinin adının bile unutulmasıdır.

Oysa öykü esas erkeğin 2 kadın arasından zorunlu olarak aşkını bir kadına yöneltmesi ile tutkulu bir aşka yelken açması yolunda evrilmişti. Ali Kemal artık karısına güvenini yitirmişti ve gözleri onu seven diğer kadına doğru açılmıştı. Bu da dizinin reytingini oldukça yukarı fırlatmaya yetecekti. İkinci bir hamle ise oğlun babasını öldürmesi ve bunu yaptıranlara kin beslemeye başlaması ile reytinge muhteşem bir neşter vurmuştu. Hem aşk hem de intikam reytingleri yerinden zıplatır. Dizi devam edecek, ama ne zaman yayına gelecek orası muamma.

Ne diyelim önümüzdeki en az bir ayı gerek sağlık gerekse dizinin reytingi açısından pozitif değerlendirmelerini beklemek olacak. Beklerken de meraklanmaya devam edeceğiz, bekleyelim o zaman!

Hayatta sağlıklı yaşamanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..