Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kayıt Dışı Dizisinde Tansiyon Yükseldi

Kayıt Dışı Dizisinde Tansiyon Yükseldi
 

Namlunun ucunda sen olsan...


Benim çok inandığım projelerden bir tanesi Fox Tv’nin dizisi olan Kayıt Dışı dizisidir. Dizi ekrana geldiği ilk gün pek de iç açıcı reytingler ile karşımızda değildi. “Beklemek gerek!” demiştim ve öyle de oldu. Gün geçtikçe her bölümde bir başka kapı açılıyor. Karanlığın içinde ışık huzmelerine doğru yürüdüğümüz dizi senaryosunun güçlü örüntüsü, oyuncuların natürel ve abartısız oyunları ile gönüllerde taht kuruyor.

Son bölüm (3.bölüm) izleyenlerin topunun gözlerinin önünde Ali Kemal, Çavuş’u ölüme göndermek için tetiğe basmış, hem Çavuş’un hem de bizim canımızı almıştı. Sahnenin gücü karelerin akış hızından belliydi. Cevdet Mercan imzasını nerede görseniz tanıyacağınız bir sahne ile dizinin bölümü ekrana veda etti.  

Asıl hikaye şimdi başlıyor!

Erkan Petekkaya ve Kadir Yaşar’ın güçlü oyunculuğu aynı ikircikli durumda bizleri de kendimizi sorgulatmaya yetmiş, çoğumuz Ali Kemal gibi “Söz konusu vatansa, gerisi teferruat” deyip Çavuş’u oturduğumuz yerden vurmuştuk.  Namlunun ucundaki aslında kişi değil, vatana olan can borcumuzdu. Erkan Petekkaya ve Kadir Yaşar daha pek çok duygumuzu aklımız ile savaştıracak bölümlere imza atacaklar.

Dizinin girift örgüsünde arapsaçı olan bazı konular bir bir aydınlığa kavuşurken sanmayın ki her şey gün yüzüne çıktı. Daha durun dizinin havasına kendinizi kaptırdıysanız, daha nice kapıları açacak daha nice karanlık odalara haps olacağız.

Reytinglere gelince “kış geldi ortalık toz duman oldu”!

Bu gece dizinin güçlü rakipleri her zaman ki gibi ekranda salınırken, bir de karşısında Finlandiya- Türkiye maçı var. Ama maç saati 21.45 TV8 de bu da dizinin izlenirliğinde biraz soluk alacağını gösterir. Reytinglerde Kayıt Dışı ilk sıralarda yerini koruyacaktır.

Hayatta ilk sıralarda yerinizi korumanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..