Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kayıtdışı'na Büyük Reyting Şoku!

Kayıtdışı'na Büyük Reyting Şoku!
 

Televizyon ekranı için en dolu günlerden bir tanesi pazartesi. Söz'ün başını çektiği birçok yapım aynı akşam içerisinde ekrana geliyor ve izleyiciden reyting bekliyor. Aynı akşam içerisinde Fox ekranlarında yayınlanan ve başlamadan önce büyük bir iddia ile haberleri servis edilen Kayıtdışı için işler çok kötü gitmeye başladı.

Başrollerinde Songül Öden, Dolunay Soysert ve Erkan Petekkaya gibi isimlerin olduğu dizinin 5.bölümü dün akşam ekrana geldi. Bu bölüm TOTAL grubunda 2.74 ile 15., AB grubunda 3.97 reyting ile 7., ABC grubunda ise 3.65 reyting alarak 9.olabildi.

Dün gece Show TV'de başlayan Çukur'un ilk bölüm nedeniyle etkili olduğu ve birçok yapımdan reyting çaldığı gecede Kayıtdışı bu kadar gerilerde kalması kanal ve yapımcılar adına bir hayli endişe yaratmıştır eminim. Çünkü dizinin başrolündeki üçlüyü ve yer yer dozu artan kovalamaca halini gözümüzün önüne getirdiğimizde, kimsenin böyle bir sonuç beklediğini söyleyemeyiz.

Bir de daha önceki yazımda bahsettiğim bir konu var. ''Erkan Petekkaya neden hep 2 kadın arasında kalıyor?'' şeklinde bir soru var akıllarda. Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Paramparça dizilerinde aşık olduğu kadınlar yüzünden evli olduğu kadını boşlayan adam modelini sergileyen Petekkaya, bu dizide de aynı modelden bir adamı canlandırıyor. Hayır yani denk mi geliyor yoksa bilinçli mi yapılıyor? Bunu anlamak zor. Bu arada Petekkaya'nın canlandırdığı rol diğer iki diziye oranla çok daha kirli ve esrarengiz. Bu ona yakışıyor bak orası ayrı.

Söz, Kırgın Çiçekler, Çukur, Siyah Beyaz Aşk gibi rakiplerle mücadele etme konusunda sıkıntı yaşayan ve bir süredir yalpalayan Kayıtdışı için Fox'tan bir müdahale bekleniyor. Bu müdahalenin türünü ve derecesini bilmesek de, yapımın yayın hayatının kısa süre içerisinde sonlanma ihtimalinin olduğunu biliyoruz.

Neler olacağını göreceğiz.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..