Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '21

 
Kategori
Güncel
 

KAYMAKAM

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU yeni kaymakam adaylarına yaptığı konuşmada şöyle demiştir.

'' Makamınıza tıkılıp kalmayın. Çocukların başını oksayın. Yaşlıların elini öpün. Onların dertleriyle dertlenin ki başarılı olasınız. '' 

Ben bu tariflere tıpatıp uyan bir Beyefendi Kaymakam tanıyorum. Sayın Uğur TURAN. Kendisini Diyarbakır- Hazro İlçesi Kaymakamı iken tanıdım. Yıl 1997 . Aynı ilçenin Dadaş Köyü Dadaş Ağılı Mezrası 'nda öğretmen olarak göreve başladığım yıl. 

Görev yaptığı ilçelerde Sayın İçişleri Bakanı'mız Süleyman SOYLU'nun dediği gibi çocukla çocuk olan, yaşlılara ve de vatandaşlara saygı ile hitap eden değerli bir şahsiyet. Görev yaptığı ilçelere ve köylerine can siperane hizmet eden  bir kaymakam.

Yıl 1997- Yıl 2021 . Dile kolay. 24 yıl. Ve hala görüşüyoruz sayın Uğur TURAN Beyefendi ile. Gönül ister ki böyle değerli bir insanı vali olarak görmek.

Yeni kaymakam adayı kardeşlerime de emekli bir öğretmen olarak nacizane tavsiyem Sayın İçişleri Bakanı'mızın tavsiyelerine uyunuz ve de Uğur TURAN Beyefendi'nin yaşamından örnekler alınız. Kendileri şu anda İstanbul- Başakşehir İlçe Kaymakamı'dır.

İdris PİLAS

 
Toplam blog
: 193
: 183
Kayıt tarihi
: 09.05.08
 
 

1957 Erzurum doğumluyum. 1982 -9 Eylül Üniversitesi   İktisadi veTticari Bilimler Fakültesi   Maliy..