Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '10

 
Kategori
Futbol
 

Kayserispor-Galatasaray maç öncesi yorum

Kayserispor-Galatasaray maç öncesi yorum
 

* Kewell, Jo sakat. Takım santraforsuz oynayacak. Bursaspor maçı olası oyuna ilişkin fikir verebilir. Keita da oynamazsa Galatasaray'ın kazanması zor. Galatasaray = Keita + Kewell.

* Neill'ın ne numarası olduğunu anlamak için bu maç uygun ölçüt = Makukula + Cangele.

* Rijkaard duran toplarda ve şut ile etkili olması olası kim varsa sahaya sürmeli = Arda, Elano, Topal, Sarp.

* İki takım bekleri de zayıf. Uğur da Emre de yerinde oynamayacak. Ön dışlar zaten forvet. Durmuş kötü bek, futbolu bilmiyor. Emreciksin ne kadar savunma yapar şüpheli. Galatasaray da Kayserispor da olabildiğince sol kenardan oynamalı.

* Kayserispor, Fenerbahçe maçında rakibin üzerine gitmek için gol yemeyi beklemişti. Galatasaray'ın gol bulması Kayserispor'a avantaj sağlayabilir. Galatasaray'a gol atmamak daha zor.

* Kayserispor topu merkezde olabildiğince az tutmalı. Merkezde iyi top kullanan oyuncuları yok. Ne kadar kenardan ve uzun oynarlarsa rakip savunmayı o kadar hataya zorlarlar.

* Süleymanou'nun konsantrasyon durumu skorda belirleyici olabilir. Süleymanou zaman zaman Zurita konsantrasyonuyla oynuyor!

* Kayserispor Yönetimi Ali Turan meselesinde Galatasaray'dan gördükleri muameleyi futbolcuları motive etmek için kullanabilir ve bu işe yarayabilir.

* Ali Sami Yen'de oynanan maçta Halis Özkahya Kayserispor aleyhine iki hata yapmış ve Kayseri lobi etkinliğiyle 10 hafta yayın maçı alamamıştı. Bu süre içerisinde bir Süper lig bir de Bank Asya maçı yönetebildi. Hakan Sivriservi'nin hakemliğini Kayseri lobisi bitirmişti. Tolga Özkalfa’nın bu maçta Galatasaray lehine hata yapması sürpriz olur.

futbolteknik@hotmail.com

 
Kayıt tarihi
: 05.03.09
 
 

Felsefe okudum. İnsan denilen sürüye hakikatini hissettirmeye seviyorum. Araba ile kıyafet ile kendi..