Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '07

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Kehanet ve iyileştirici yasası

Kehanet ve iyileştirici yasası
 

Günün Anlamı : Bugün benim için ‘’KEHANET’’ günü

Herkes olası geleceği görebilme yeteneğine sahiptir. Siz başınıza gelmesini istediğiniz şeyleri bugünden görmeyi seçin. Başınıza gelmesini istemediğiniz şeylere ait zihinsel senaryoları bir yana bırakın. Evren herkese iyi seçim hakkı tanımıştır. Siz bilinmeyen yarına seçimleriniz doğrultusunda ulaşırsınız.

Günün Duası: Tanrım, görünmeyeni bilmek için sezgilerimi pozitif olarak kullanmama izin ver.

Günün Onaylaması: Ben gerçekleşmesini istediğim geleceği bugünden görebilme yeteneğine sahip bir kahinim.

Günün Notu: Kahin olmak güzel duygudur. Benim kehanetlerim hep gerçekleşir. Benim kehanetlerimde başarı, sevgi, güzellik, huzur, zevk ve diğer güzel şeyler yer alır. Sizin kehanetlerinizde ne var? Bugün onlara daha dikkatli bakın. Siz gerçekleşmesinden korktuğunuz şeyler hakkında mı kehanette bulunuyorsunuz? İyi ki onların hepsi gerçekleşmiyor, iyi ki siz iyi bir kahin değilsiniz? Yoksa hayatınız ne hale gelirdi, bir düşünün.

Günün Sözü: Kendini kaderin yazgısına bırakmış kişi, yazgının kurbanı olduğunda kaderi suçlar. Bülent Göncü
Evrenin Kütüphanesinden : Yüzyılımızın başında Fransız Gattefosse, laboratuarındaki bir deneyde elini yaktı. O sırada şans eseri gördüğü lavanta yağı dolu kaba elini daldırdı. Eli hiç beklemediği bir hızla iyileşmişti. 1928 yılında bu konuda yayımlanan ilk kitapta Aromaterapi deyimini kullanan ilk kişi oldu.

Günün Yasası : İYİLEŞTİRİCİ YASASI

Resmi ya da alternatif iyileştiriciler iyi biliniz ki, iyileştirmeye çalıştığınız hastalıklar değil, insanlardır. İnsana sevgi ve saygı göstermeyen hiçbir tıp insanı kendini iyileştirici güce sahip hissedemez. Kızdığınız, acıdığınız, öfkelendiğiniz, korktuğunuz hiçbir şeyi çözme ve iyileştirme yeteneğine sahip olamazsınız. Sevginizle, şefkatinizle, sürecinden zevk aldığınız terapilerinizle her türlü hastalığı tedavi edebilir, bu hastalıktan yeterince mesaj almış insanı iyileştirebilirsiniz.

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..