Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '14

 
Kategori
Sinema
 

Kelebek Etkisi Serisi - 3 Film 1 Arada

Kelebek Etkisi Serisi - 3 Film 1 Arada
 

Film     : Kelebek Etkisi 1

Tür       : Dram

Puan    : 10 üzerinden 9

Sorunları olan bir çocuğun zamanda yolculuk yapabilmesi esasına dayanan bu filmi izlememiş olanlar eminim ki ilk izleyişlerinde çok etkileneceklerdir.

Geçmişe giderek geleceği daha iyi bir yer yapamaya çalışmanın çok da basit bir iş olmadığını, birşeyi değiştirirken değişen yüzlerce şeyin her işi b.k etme olasılığını çok güzel işleyen bu filmi izlemenizi öneriyorum.

Filmi izlerken eminim siz de çok etkielenecek ve senaristlere şapka çıkaracaksınız. İyi seyirler...

Film     : Kelebek Etkisi 2

Tür       : Dram

Puan    : 10 üzerinden 8

Filmde işlenen tema afişinde belirtilenden ibaret, geleceğini b.k etmeden geçmişini değiştirebilir misin? Cevap hayır. Bir trafik kazasında hayatını yitiren arkadaşlarını ve sevgilisini kurtarmak için sürekli geçmişe gidip birşeyler değiştiren adam ne b.k yerse yesin geleceğini değiştiremiyor. Daha doğrusu gelceği değişiyor ama hiçbir şekilde geleceği adam gibi değişmiyor.

Filmde bir ara olayı şizorfreni TSSB ya da disosyatif kimlik bozukluğu gibi bir yere mi bağlayacak diye heyecanla bekleyen izleyenlerin heveslerini kursaklarında bırakan bu film izlenmeye değer, üzerinizde sarsıcı etki bırakacak bir film. Şunu da eklemeliyim ki serinin birinci filmini izlemeden benim gibi direk 2'den başlamayı düşünüyorsanız

Konusu son derece orijinal olmasına ve oyunculuklar da son derece iyi olmasına karşın nedense filmde o hep bahsettiğim salatalık aromasından bulunuyor oluşu bir rahatsızlık yaratıyor ama rahat olun, bu sadece benim paranoyaklığım. Beğeneceğinizden eminim. İyi seyirler.

NOT 1: Filmi izlerken yetişkin birisiyle ya da yanınızda bulunmasından rahatsız olmayacağınız birileriyle izlemeyi tercih etseniz fena olmaz. Zira sevişme sahbeleri son derece operasyonel çekilmiş.

NOT 2: Filmi benim gibi serinin ikinci filminden izlemeye başlamayın.

Film     : Kelebek Etkisi 3

Tür       : Dram

Puan    : 10 üzerinden 8

Üçüncü filmde zamandan zamana zıplayan adamın aslında şizofren değil yetenek sahibi şahsına münhasır bir kişilik olduğu ortaya çıkıyor. O zaman senin bu zaman benim zıplarken her seferinde başını daha büyük belaya sokan başrolümüz filmde gizemli şekilde kime temas etse ölümüne sebebiyet vermektedir. Hatta işin b.ku çıkmakta ve ortaya bir seri katil çıkmaktadır.

Katilin kim olduğunu örendiğinizde sizin de dibinizin düşeceğine eminim. Bu açıdan herşey son derece etkileyici olmuş. Son olarak bu güzel film için izleyicilere bir uyarı. Eğer yanınızda ahlaken çekineceğiniz birileri varsa bu filmden uzak durun. Zira başrolümüz takır takır sevişiyor haberiniz olsun.

İyi seyirler

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..