Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

güne_bakan(Nazenin yavrusu)

http://blog.milliyet.com.tr/gunebakanlar

01 Haziran '13

 
Kategori
Güncel
 

Kelebek etkisi sürüyor..

Kelebek etkisi sürüyor..
 

Gezi parkına Destek yağıyor


Taksim Gezi parkındaki bir ağaç, o ağaca yuva yapan kuşlar, böcekler ve kelebekler çığlık çığlığa direndi kendilerini yok etmeye gelenlere.. Tüm türkiyeyi sardı o ağacın çığlıkları, tüm Türkiye ayakta..

Herkes birbirine yardım ediyor Taksimde.. Doktorlar, avukatlar, eczacılar, Taksim ve Beşiktaş esnafı dükkanlarını açık tutarak birbirine yardım ediyor,askerleri gazdan etkilenen insanları tedavi ediyor. İstanbulda Taksimde bir parkta Türkiye direniyor, ağaçlarını kesen ellere hemde canı pahasına.. Taksimdeki o ağacın gerçek sahiplerinin çığlıkları yine kenetledi bu ülkenin güzel insanlarını.. Gezi parkına Tüm Türkiye sahip çıktı . Ankara'dan Edirne'ye toprağını, ağacını seven güzel insanlar tepkilerini gösterdiler bu ülkenin akilden yoksun akillilerine.. Büyük Akilliler bu olaylardan kendi paylarına ders alırlar mı almazlar mı bilinmez AMA,

Bu çığlık, yapışkanlı iktidar koltuğuna yapışıp kalanların sonunu getirecek.

Gezi parkından yükselen bu çığlık halka kaybettiğine inandığı değerleri geri getirecek..

Hint okyanusunda bir Kelebeğin kanat çırpışının Büyük okyanusta fırtına koparmasını anlamayanlara ise kapak olsun gezi parkının sakinlerinin çığlıkları .. 

 
Toplam blog
: 54
: 1026
Kayıt tarihi
: 05.10.06
 
 

Ata toprağı Karadeniz'den, terbiye ve eğitimi Trakya'dan, günebakan ve İstanbul sevdalısı eski bir m..