Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '11

 
Kategori
Güncel
 

Kelimeler yetersiz

Kelimeler yetersiz
 

Üç yaşındaki çocuğunu güya halıya çiş yaptığı için nacak sapı ile kafasına vurarak öldüren kadın, erkek arkadaşına seslenip "bunu ayılt" diyor. Adam çocugu ayıltmak için havada sallayıp sallayıp ayıltamayınca (!) yere fırlatmış.  

Bunlar nasıl canavarlar? Bunlara daha uygun bir sıfat bileniniz var mı?  

Birileri bunları linç etse, haksız mı olurlar?  

Sonra nedense - bir çukur açıp gömmek yakışırdı bunlara- hastaneye gidiyorlar, hayatı boyunca sevgi sefkat görmemiş zavallı bebeğin üç yaşında beyin kanamasından öldüğü anlaşılıyor. Vücudunda yanıklar; daha önce kaynar sular dökülmüş.... Midem bulanıyor... Nefes alamıyorum.  

Polis arabasına götürülen anne olacak kadın sınır olan 70'in de altında IQya sahip bir yüze ve duruşa sahip bir geri zekalı gibi... Ve de bir canavar psikopat. "Çocuğunu neden öldürdün?" diyen muhabire cırtlak bir sesle "sana ne!" diyor. Ne üzgün, ne pişman.  

Adama dikkat etmedim... İkisine de ömür boyu hapis verilmeli. Kendi çocuklarına, 3 yaşındaki bir bebeğe böyle yapanlar, başkalarına neler yapmazlar.  

Hayatta içimi kötü yapan çok şey var. Ama çocuklara işkence ve öldürme midemi kaldıran, günlerce aklıma takılan, kesinlikle anlayamadığım bir şey... Duygusuzluğun, o çocugu o kadar anlayamamanın, ağladığı, çiş yaptı dövmenin nasıl bir şey olduğunu anlayamıyorum. Beynim almıyor. Ağladı diye kaynar su döktüğünüzde o çocuk susar mı? Feryat figan daha çok bağıracak, içler acısı sesler çıkaracak... Buna yürekleri nasıl dayanıyor... Bu tip insanlar nasıl örnek olur, nasıl eğitebilirler o çocuğu? Allah bu kadına neden çocuk vermiştir? Çocuk için çırpınan milyonlarca kadın varken?  

Bu bakımdan tip davranılan, beyinsel, ruhsal ve kişilik olarak gelişmeleri imkansız, feci yaralı çocuklar için "kurtuldu" da denebilir:( :( Böyle insanların yanında bırakın sevgi şefkat görmeyi, sürekli aşağılanarak ve işkence görerek, nasıl bir insan olurdu??? Kendine çok güvensiz, cahil, eğitimsiz, doğruyu eğriyi ayıramayan bir zavallı ya da belki bir psikopat.  

Beni en kötü, çok kötü yapan yapan suç türü bu... Kadına vahşet ve şiddet ile aynı sırada...  

 
Toplam blog
: 71
: 1180
Kayıt tarihi
: 24.08.07
 
 

Çevremizdeki kalite(sizlik) ile ilgili yazılarım. Çevremizi kuşatan beton binalar, insanlar, iliş..