Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '10

 
Kategori
Siyaset
 

Kemal Kılıçdaroğlu Fıtık Ameliyatı oldu. Kılıçdaroğlu'nu kim fıtık etti?

Kemal Kılıçdaroğlu Fıtık Ameliyatı oldu. Kılıçdaroğlu'nu kim fıtık etti?
 

Kılıçdaroğlu’nu kim fıtık etti?

Son günlerin gündem belirleyicisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içinden ve dışından gelen saldırılara daha fazla dayanamayıp FITIK oldu!

Kemal Kılıçdaroğlu kaldırıldığı hastanede başarılı bir fıtık operasyonu geçirip, sağlığına kavuştu.

Kılıçdaroğlu’nu, neyin, kimin veya kimlerin fıtık ettiği başlı başına bir araştırma konusu.

Bir yandan BDP’liler tutunacakları bir dal olarak CHP’yi görüp, kıyısından köşesinden ittifak taleplerini ilettiler. Bu talebe CHP’den her ne kadar hayır yanıtı gelse de, yandaş basının malum yazarları Sayın Başbakan’ın verdiği gazla, böyle bir görüşme varmış gibi yaparak, İttifak konusunda ittifaka vardılar! Günlerden beri bu konu tartışılıyor. Bu konu tartışılırken bir de işin magazinsel boyutu gündeme geliyor. Örneğin Sayın Başbakan’ın söylediği CHP ve BDP arasındaki “Platonik Aşk” gibi…

Öbür yandan Parti içindeki hizipleşme ve koltuk savaşı da Kemal Kılıçdaroğlu’nu FITIK etmiş olabilir! Son günlerdeki malum savaşı zaten biliyoruz. Önder Sav ve arkadaşları bin bir güçlükle bıraktıkları koltuğun hala sıcaklığını arıyor! Bu vesile ile her ortamda, ortaya sürülen bir piyon CHP yeni yönetimine ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yükleniyor. Sanki CHP içinde her kafadan bir ses çıkıyormuş imajını yaratıp, eski koltuklarına geri dönmek için her türlü yolu mubah görüyorlar.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu fıtık edenler bu kadarla bitmiyor! Birde eski Genel Başkan Sayın Deniz Baykal var! Her gittiği yerde Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarını uyarıyor gibi görünerek, bir yerlerden vurup, eski koltuğuna duyduğu özlemi dile getiriyor!

Başarılı bir FITIK operasyonu geçiren CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, acil şifalar diliyorum.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..