Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '13

 
Kategori
Güncel
 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçirdiği kazanın detayları...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçirdiği kazanın detayları...
 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kaza geçirdi!

Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’liler hafta sonu Antalya’ya yaptıkları ziyaretten sonra Burdur’a geçtiler.

Pazartesi günü Burdur’daki temaslarını tamamladıktan sonra karayoluyla Ankara’ya dönmek için yola çıktılar.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ ve Adnan Keskin’in içinde bulunduğu 06 CHP 01 plakalı makam otomobili, Afyon ili sınırları içindeki İscehisar Yüksekokul Mevkii’nde mermer ocaklarından gelen ve tali yoldan çıkan beton yüklü TIR'a çarpmamak için manevra yapar.

Bu sırada Kemal Kılıçdaroğlu’nun makam otomobili, yine tali yoldan gelen 08 AT 969 plakalı hafif ticari araca arkadan çarpar. Kazada, her iki araçta hafif hasar meydana gelirken, Kemal Kılıçdaroğlu ve araçtakiler kazayı yara almadan atlatırlar

Kemal Kılıçdaroğlu yoluna eskort aracıyla devam eder.

Bu arada kazayla ilgili ilginçlikler yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Bu arada kazaya karışan diğer aracın şoförünün olayın ardından direksiyona kardeşini geçirdiği ortaya çıktı.

CHP İnternet sitesinden şöyle bir açıklama yaptı.

"CHP Liderinin içinde bulunduğu otomobil, İscehisar yakınlarında üzerlerine gelen TIR'dan kurtulmak isterken başka bir araçla çarpıştı. Ehliyetsiz birinin kullandığı TIR'dan kurtulan Kılıçdaroğlu'nun otomobili, çarpışmadan zarar gördüğü için Genel Başkan Kılıçdaroğlu otomobil değiştirdi ve Ankara'ya gelmek üzere koruma aracıyla yoluna devam etti.”

 Görüldüğü gibi karayolarında seyreden hiçbir araç ve kişinin can güvenliği yok. Koskoca Beton kamyonunu kullanan sürücünün ehliyeti bile yok.

Yine önde seyreden ve trafik güvenliğini hiçe sayan hafif ticari araç sürücüsü ise bir başka âlem! Kazadan sonra arabasından inip kaçarken, şoför olarak kardeşini gösteriyor.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Adnan Keskin’in içinde bulunduğu aracın kaza geçirmesi İktidarı fazla ilgilendirmedi! Hükümet sözcüsü, ağlamadan sorumlu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurul toplantısı sonrasında CHP’ye yol göstermeye devam etti. Kaza ile ilgili her hangi bir açıklama yapmadı.



 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..