Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '09

 
Kategori
Güncel
 

Kemalist olmak terörist olmak mıdır?

Kemalist olmak terörist olmak mıdır?
 

17 nin yanına koyun iki sıfır,olsun bitsin.


Ümraniyede bulunan 17 el bombasının tüm Türkiye üzerinde baskı oluşturması, üzücü, bir o kadar da düşündürücüdür, çünkü ülkede bir terör operasyonu yapılması planlanıyor, hedef belli kesim önceden belirlenmiş noktalardır, evet emekli komutanları dün alkışlayanlar bugün onları terörist ilan etmeleride anlaşılır gibi değildir.

Bakınız çağdaşlaşma adına hiçbir adım atmayan zihniyet bugün ülkede yediden yetmişyediye kadar çağdaş bir ülke yaratmak için canla başla çalışan kişileri hedef almıştır, bu durum affedilir bir şey değildir.

Demek istediğim şudur ki, geçmişten bugüne kadar gelen ülkenin karanlık zihniyetlere karşı korunması amaçlı bir kemalist koruma kalkanı vardı, bu kalkan birilerini çok rahatsız ettiki devletin tüm imkanlarını kullanarak bu sistemi çökertmek için harekete geçildi.

Evet öyle düşünüyorumki devlet içinde yeni bir yapılanma söz konusudur, Atatürk ilkelerine bağlı laik düşünceyi taşıyan onun izinde yol alan kurumlardaki beyinler sindirmek yok etmek amaçlı faaliyetler devam etmektedir.

Dün ve bugün ülkenin en önemli kurumlarında (üniversite ve hastaneler) hizmet veren eğiten değerli beyinlere ne yapılmak isteniyor, amaç bu kurumlardan Atatürkçü düşünceyi tasfiye etmek mi yoksa terörist bahanesiyle kişileri yargılayıp sindirmek yok etmek mi düşüncesinin cevabı gayet net ve açıktır, amaç Atatürkçü düşünce düşmanlığıdır.

İnsanlar nankördür yanlış anlamayın genel anlamda demiyorum, küçük beyinler karanlık zihniyetler için söylüyorum çünkü dün Atatürk'ün silah arkadaşına da dil uzatanlar oldu, bu kişiler bugünkü yaşamlarını onlara borçlu olduklarını inkar edebilecek kadar nankör insanlardır.

Terörle mücadele adına aydın güzide kişilerin hedef alınmasına tepkiler gün geçtikçe büyüyecektir, hiçbir zihniyet Atatürkçü laik cumhuriyetçi kesime çamur atmaya karalamaya hakkı yoktur, utanç verici eylemlere kalkanlar sonucuna da katlanmaları gerekir.

Bu 17 el bombası ne hikmetse bir patladı sanki türkiyeyi çöketti, karanlık zihniyet ülkede var oldukça 17 ler hiç bitmeyecek sokaktaki vatandaşta onunla suçlanacak, öyle bir vaziyete gelecekki suçlanan kişiler bu 17 el bombasını paylaşamayacaklar, bari hiç olmazsa suçlanan kişi sayısına göre birer adet dağıtın el bombalarını yetmezse takviye yapın delil ve suçlama bakımından daha kolaylık olur.

"Sokakta gördüğünüz her sakallı dede değildir, bir karış sakal keçidede vardır."

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..