Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '09

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Kemikleri düzeltmek - Hizalamak

Kuantum Nefesi Enerjisini kullanarak herhangi bir kişinin kemiklerindeki eğrilikleri değiştirmeye niyet ettiyseniz, akılda tutulması gereken bazı önemli şeyler vardır. İskelet yapısının bu çeşit hareketi son derece ahenklidir.

- Kemiğin nereye ya da nasıl hareket edeceğine karar vermeniz gerekmez – beden bunu halleder. Kişinin beden zekâsı ne olacağına karar verir. Dahası, kişinin bedeni kemikleri geri yerine koymayı “seçer”. Anladığım kadarıyla, beden kendi yapısını tekrar hizalamaktan memnun olmaktadır.

- Hafif bir dokunuş kullanırsanız kemikler daha kolay hareket edecektir. Kuvvet kullanmayı, yönlendirmeyi ya da itmeyi denemeyin. İnsanlar güç kullanarak durumları kontrol etmeye şartlanmışlardır. Bu sadece gücün gerekmediği değil, etkisiz olduğu bir durumdur. Ellerinizin son derece rahat olduğundan emin olun. Bırakın elleriniz yumuşak ve rahat olsun. Enerji gergin olmadığınız zaman çok daha kolay akar.

- Yapısal düzeltmeler, kişi oturur ya da ayakta dururken daha kolay olur. Bir nedenle, yapısal tekrak hizalanma kişi dik olduğunda daha akıcı olarak gerçekleşir. Bu, bir kişi yatarken değişikliğin olmayacağı anlamına gelmez, ancak kişi oturur ya da ayakta durur pozisyondaysa daha kolay olur.

- Enerjiyi çalıştırdığınızda, birçok şifa gerçekleşebilir, sürecin bir bölümü kemiklerin hareket etmesine yol açar. Hafif bir dokunuşla duruşu değiştirmek son derece çarpıcıdır. Bunu izleyen birçok kişi doğal olarak bu çalışmanın yapısal tekrar dizilimle ilgili olduğunu düşünecektir. Kemiklerin hareketi buz dağının görünen ucu gibidir, çünkü yüzeyin altında birçok şey olmaktadır. Hücre seviyesinde gerçekleşen birçok değişikliğin farkında olmadığımız için kolayca görebildiğimizden kemiklerin hareket ettiğini söyleriz.

- Bazen kemikler çabuk, bazen yavaş hareket eder ve bazen de etmez. Bedenin yapısının olduğu gibi olmasından dolayı çok mutlu olduğu anlar vardır ve sisteme ne kadar enerji koyarsanız koyun aynı kalacaktır. Kırılmamış olanı düzeltemezsiniz. Kronik sırt ağrısı olan insanları tedavi ettiğinizde, yapısal değişikliklerin olduğunu birkaç dakikada gözlemleyebilirsiniz ya da görülebilir hale gelmesi onbeş, yirmi ya da otuz dakika alabilir. Çoğu durumlarda, bazı duruş düzenlemeleri iki ila beş dakika arasında, bazen de saniyeler içinde gerçekleşir.

- Bedende kemiklerin daha görünebilir ve kolay şekilde hareket ettikleri iki yer vardır; kalça ve oksipital kemik.

 
Toplam blog
: 46
: 881
Kayıt tarihi
: 11.01.09
 
 

Emotional Freedom Techniques (EFT), Deep PEAT, Bilinçaltı Enerji Salınım Tekniği (BEST), Sedona Yönt..