Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '13

 
Kategori
Mizah
 

Kenan Evren'i sevelim

Şöyle bir yaşadıklarımın muhasebesine girince, yaşamıma bir şekilde yaklaşabilmiş bir çok insan olmuştur, değil benim yaşamımda ciddi ciddi yaşamda olmaması gereken insanlarmış diye düşünürüm hep, bir çoğumuz içinde öyle değilmidir, bu insanların aile yaşamlarınıda, ailevi ilişkilerinede şahit olmuşluğum vardır, neden hiç sevilmez, sevilmemek içinde ellerinden gelen tüm çabayı sarf ederler.

Eskiden bu ülkede modern korunma yöntemleri yoktu, ben çok hatırlamam ama 49 kupona dağıtılan cinsel bilgiler ansiklopedisi ile masturbasyon yapmış bir döneme rast geldiğim için, hatırlıyorum geri çekme yöntemi falan vardı bu teknik en popüler ve ucuz olanıydı korunmanın. Milisaniyelik bir olay arkadaş oldukça da riskli bir yöntem.

İşte bu insanlar mili saniyenin dörtte birinde anne rahimlerine istemdışı kazalar ile yerleştirilmiş tohumlardan türüyorlar, sonrada istenmediklerinden  ötürü bir ömür boyu ebeveynleri tarafından sevgisizce ve hunharca yetiştirilip piyasaya çıkıp bizlere ömür törbüsü oluyorlar.

Bu geri çekme ile korunmanın ansiklopedilerde anlatıldığı ve toplumumuza öğretildiği dönemlerde, ülkemiz otomobil alanında da pek ileri seviyede değildi, lastik, yakıt ve yedek parça sorunları revaçda ,hatta bir servet değerindeydi. Bir çok otomobilin patlak egzosları, bilmem kaçıncı defa üzerine dış kaplaması yapılmış lastikleri ile ilginç olaylar yaşanırdı. Gece sokağınızdan geçen bir otomobilin patlak egzosusunun seri halde patlaması, kaplama lastikli bir kamyonun lastiğinin gümlemesi zaten siyasi olaylardan karışık olan ortamlarda , evlerinde geceleyen bir çok ailenin sokağa bomba atıldı veya çatışma çıktı paniğine iterek gergin anlar yaşamasına sebeb olurdu.

Sık yaşanan bu olaylar nedeniyle ise geri çekme yöntemi ve sokaktan gelen patlama sesisinin kesiştiği anlar oldukça fazlaydı, bu bağlamda geri çekme yöntemi ile korunma tekniği işlevselliğini yitirmiştir. Piyasaya o dönemlerde bir çok istenmeyen , istem dışı  insan evladı salınmıştır.

MİLLİ GENERALİMİZ KENAN PAŞA yine o dönemlerde, ipleri eline aldığında ise caddelerde sokak aralarında ellerinde makinali tüfekler ile kahraman Mehmetçiği yığarak sükûneti sağlayabilmiş, hatta bu tür patlamalara sebeb olan bir çok araç ve kullanıcısınıda, refleks ile PATLAMA SESİ GELDİĞİ ANDA İMHA ETMEYİ BAŞARMIŞTIR. Böylece aile planması ve istenmeyen insan yavrularının türemesindede bir azalma yaşanmıştır. BİR ANLAMDA EVREN PAŞAMIZ BİR NEVİ PREZARVATİF İŞLEVİNİ GÖRMÜŞ VE BAŞARILI GÖREVLERİ ARASINA BUNUDA EKLEMİŞTİR. VAROL EVREN PAŞA.

 
Toplam blog
: 46
: 284
Kayıt tarihi
: 27.03.12
 
 

Dağcılık sporu ile çocuk yaşlarda tanıştı. 1984 yılında ilk yüksek irtifa tırmanışını gerçekleşti..