Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

Kenan İmirzalıoğlu ile aşk paslaşması

Kenan İmirzalıoğlu ile aşk paslaşması
 

Tanınmaya başladığından beri binlerce, milyonlarca insanı peşinden koşturmayı beceren ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na duyulan sevgi sel oldu. Sevilen oyuncunun fanları sevgilerini ve yeni yıl tebriklerini bildirmek için gene bir video hazırladılar. Dünyanın bir ucundan stara seslerini duyurmak için çektikleri videoyu karşılıksız kalmadı. Kenan İmirzalıoğlu, fanlara videolu teşekkür cevabı verdi.

Sektörde şöhreti büyük, egosu küçük olanların arasında bulunan Kenan İmirzalıoğlu’nun bu jesti sevenlerini oldukça mutlu etti. Yer aldığı her projede ses getirmeye devam eden yıldıza fanların aşkı gün geçtikçe artarak devam ediyor. Kolay ulaşılan, sevenlerini geri çevirmeyen ve onlara minnetini hiç unutmayan Kenan İmirzalıoğlu bu sevgiyi hak ettiğini her seferinde kanıtlıyor.

Karadayı’nın reytinglerde Paramparça dizisinin yayına girmesi ile 2.liğe düşmesi pek çok gazeteci için bu sevgi yeterince sert bir cevap vermiş oldu. Reytinglere verilecek cevabımda “ aylarca, yıllarca 1. olmanın tadını almış bir yapımın yıllar sonra hala 2. olması asla başarısızlık değildir!”. Karadayı hala seviliyor ve seyrediliyor, bu ekibin, öykünün, castın başarısıdır! Şöhretin, başarılı olmanın baş döndüren sarhoşluğu Karadayı ekibinde hiç görülmedi bundan sonrada görülmez!

Kenan İmirzalıoğlu, alçak gönüllü ve sevgiye karşılık verdiği sürece daha da yükseğe tırmanacaktır. Kenan İmirzalıoğlu’nun bu tavrı bazı ünlülere örnek olmalı, şöhretin “insan olmayı” farklılaştırmadığının kesin kanıtı bu video paslaşmasıdır.  Kenan İmirzalıoğlu’nun fanları ile aşk paslaşmasını izlemeyenleriniz için video linklerini yazımın içerisinde verdim.

Hayatta egosuz yaşamanız dileği ile… 

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%

 

1http://youtu.be/BRV9_3OVdSU 

 2 http://youtu.be/NEny5yT4WM8 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..